Mit írt fel az orvos?
Igen romolhat. Ha nem vigyázol magadra. Dohányzás és társai. Szerintem ettől sportolni bőven lehet, de nem láttam a teljes EKG-t és háziorvos szakorvosjelölt vagyok, nem pedig kardiológus.
Engem a képen a legjobban egyébként a borzalmas színű lenőtt köröm zavar nem az EKG. :-D
Kedves (?) #5, #6 és #8-as válaszadó, aki egy személy!
Nem attól lettem okosabb, mert Te már előttem leírtad az EKG leletre firkantott orvosi kézírást. Amíg Te a hozzászólásodat írtad, addig én magát a kézírást betűzgettem, mert mint írtam, nem orvos vagyok, csak rengeteg kézírást kellett már megfejtenem, kibogoznom életem folyamán. Mire én a válaszomat el tudtam küldeni, addigra már a Te két válaszod megelőzött, azonban azokat én már csak utólag láttam.
Bármily okosnak tartod magad, azért vádaskodni nem illik, pláne úgy, hogy azt sem tudod kivel állsz szemben!
#17-es vagyok.
Nem fenyegetésnek szántam azt, hogy kivel állsz szemben. Pusztán a negatív kicsengésű "könnyű okosnak lenni" megjegyzésed miatt írtam, hogy ne vádaskodjunk azzal, hogy mások tollával ékeskedek. Jómagam írás-szakértő vagyok, aki a törvény tisztaságának biztosítása érdekében már több ezer esetben elemezte különböző emberek kézírását, azonban az írott betűk "BIZTOS" megállapításához, felismeréséhez több idő szükségeltetik, mint annak, aki úgymond berken belül lévőként ismeri a szakkifejezéseket. Írás-szakértő VAGYOK, Te meg orvos leszel.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!