Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit írt fel az orvos?

Mit írt fel az orvos?

Figyelt kérdés
Sajnos nem tudom elolvasni [link]

2019. szept. 25. 14:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
És nagy eséllyel 0 éves korod óta van ilyen blokkod.
2019. szept. 25. 15:34
 12/22 anonim ***** válasza:
Kardiológus megnézi, és eldönti, hogy lehet-e ezzel versenysportolni.
2019. szept. 25. 15:36
 13/22 A kérdező kommentje:
Es ez romolhat? Vagy ilyesmi? Mert amugy elegge panaszmentes vagyok, illetve szamitottak rám versenyekben (jó eredményeket értem el)
2019. szept. 25. 15:39
 14/22 anonim ***** válasza:
Megjegyzem szerintem ez nem is teljes hanem csak egy inkomplett blokk, mert nem elég széles a QRS komplexum.
2019. szept. 25. 15:42
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen romolhat. Ha nem vigyázol magadra. Dohányzás és társai. Szerintem ettől sportolni bőven lehet, de nem láttam a teljes EKG-t és háziorvos szakorvosjelölt vagyok, nem pedig kardiológus.

Engem a képen a legjobban egyébként a borzalmas színű lenőtt köröm zavar nem az EKG. :-D

2019. szept. 25. 15:44
 16/22 A kérdező kommentje:
Hát nagyon szépen koszonom az összes választ!
2019. szept. 25. 16:07
 17/22 anonim ***** válasza:
77%

Kedves (?) #5, #6 és #8-as válaszadó, aki egy személy!

Nem attól lettem okosabb, mert Te már előttem leírtad az EKG leletre firkantott orvosi kézírást. Amíg Te a hozzászólásodat írtad, addig én magát a kézírást betűzgettem, mert mint írtam, nem orvos vagyok, csak rengeteg kézírást kellett már megfejtenem, kibogoznom életem folyamán. Mire én a válaszomat el tudtam küldeni, addigra már a Te két válaszod megelőzött, azonban azokat én már csak utólag láttam.

Bármily okosnak tartod magad, azért vádaskodni nem illik, pláne úgy, hogy azt sem tudod kivel állsz szemben!

2019. szept. 25. 16:23
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Húúú vajon kivel állok szemben. :-D
2019. szept. 25. 16:32
 19/22 anonim ***** válasza:
30%
8-as válaszoló! De irigy ember vagy. És mivan ha más is leírta amit te? Kevésbé lettél boldog? Örülj neki h ilyen okos vagy és ne irigykedj, mert visszaüt!
2019. szept. 25. 16:43
 20/22 anonim ***** válasza:
26%

#17-es vagyok.

Nem fenyegetésnek szántam azt, hogy kivel állsz szemben. Pusztán a negatív kicsengésű "könnyű okosnak lenni" megjegyzésed miatt írtam, hogy ne vádaskodjunk azzal, hogy mások tollával ékeskedek. Jómagam írás-szakértő vagyok, aki a törvény tisztaságának biztosítása érdekében már több ezer esetben elemezte különböző emberek kézírását, azonban az írott betűk "BIZTOS" megállapításához, felismeréséhez több idő szükségeltetik, mint annak, aki úgymond berken belül lévőként ismeri a szakkifejezéseket. Írás-szakértő VAGYOK, Te meg orvos leszel.....

2019. szept. 25. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!