Tappenz kerdes! Nem ir ki az orvos, mi a teendo?
Multhet pentek ota szenvedek, mert faj a torkom.
Azt gondoltam elmulik, hisz csak egy torokfajas, de nem akar.
A szajpadlasom tiszta holyag. Csip, szur, baromi kellemetlen. Vettem a patikaban egy ecsetelot, mar mar, de legalabb erzestelenit egy kis idore.
Hetveget vegig aludtam, mert lazas voltam.
Vasarnap azt hittem jobb, meggyogyulok.
Hetfon (tegnap) mentem dolgozni. A holyagok ugyanugy fajnak, nem birok rendesen enni, inni, de eroltetem. A torkom sem a legjobb.
Delelott rosszul lettem a munkahelyemen. Elkezdtem emelyegni, hanyingerem volt. Keresztul ment rajtam. Majd este annyira elkezdett fajni a fejem, hogy szedultem es hanytam.
Ma (kedd) mintha javulna a helyzet ismet, de kicsit gyengenek erzem magam es egnek a szemeim.
Elmentem a haziorvosomhoz, elmondtam neki mi a gond. Majd kozolte velem, hogy szopogassak dor..tricint, igyak teat es el fog mulni. O nem latja, hogy be lenne gyulladva a torkom, a holyag meg elmulik, ezzel nem kell itthon maradnom.
Nem vagyok egy orvoshoz jaro, egy sima torokgyulladassal sose mentem meg, de most szenvedek, tenyleg megvisel.
Tavaly decemberben voltam nala mandulagyulladassal, arcureggyulladassal.
Szerintetek ez normalis?
Egesz vegig azt szajkozta, hogy ez nem betegseg, nem bizonyitott.... tul reagalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!