Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tappenz kerdes! Nem ir ki az...

Tappenz kerdes! Nem ir ki az orvos, mi a teendo?

Figyelt kérdés

Multhet pentek ota szenvedek, mert faj a torkom.

Azt gondoltam elmulik, hisz csak egy torokfajas, de nem akar.

A szajpadlasom tiszta holyag. Csip, szur, baromi kellemetlen. Vettem a patikaban egy ecsetelot, mar mar, de legalabb erzestelenit egy kis idore.

Hetveget vegig aludtam, mert lazas voltam.

Vasarnap azt hittem jobb, meggyogyulok.

Hetfon (tegnap) mentem dolgozni. A holyagok ugyanugy fajnak, nem birok rendesen enni, inni, de eroltetem. A torkom sem a legjobb.

Delelott rosszul lettem a munkahelyemen. Elkezdtem emelyegni, hanyingerem volt. Keresztul ment rajtam. Majd este annyira elkezdett fajni a fejem, hogy szedultem es hanytam.

Ma (kedd) mintha javulna a helyzet ismet, de kicsit gyengenek erzem magam es egnek a szemeim.

Elmentem a haziorvosomhoz, elmondtam neki mi a gond. Majd kozolte velem, hogy szopogassak dor..tricint, igyak teat es el fog mulni. O nem latja, hogy be lenne gyulladva a torkom, a holyag meg elmulik, ezzel nem kell itthon maradnom.

Nem vagyok egy orvoshoz jaro, egy sima torokgyulladassal sose mentem meg, de most szenvedek, tenyleg megvisel.

Tavaly decemberben voltam nala mandulagyulladassal, arcureggyulladassal.

Szerintetek ez normalis?

Egesz vegig azt szajkozta, hogy ez nem betegseg, nem bizonyitott.... tul reagalom.

2019. szept. 17. 11:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
nem reagálod túl. Válts háziorvost.
2019. szept. 17. 11:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Szép egy orvos...én úgy jártam,hogy nem mentem orvoshoz,pont ilyen tűneteim voltak,rázott a hideg,torokfájás,gyengeség stb. Azt értem el,hogy már 3.hete fáj a torkom,és semmi de semmi nem használ. Holnap elmegyek az orvoshoz,és kérek rá normális gyógyszert. Te sem hagyd annyiban, menj vissza,mond hogy így nem tudsz dolgozni,adjon gyógyszert, és írjon ki pár napra. Ez nem játék, lehet szövödmény is, szív izom gyulladás,vese gyulladás, ízűletre is rá mehet vírus vagy a baci.
2019. szept. 17. 13:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én háziorvos szakorvosjelölt vagyok és általában ilyen esetben, meg szoktam kérdezni a beteget, hogy szeretne-e dolgozni. Ha nem, akkor táppénz. Nem értem miért szívózik a kolléga.
2019. szept. 20. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!