Nagyon megijedtem, mi lehet?
Figyelt kérdés
Pakolgattam a szobámban és hirtelen elkapott a szédülés.Elkezdett forogni minden, alig tudtam megtartani magam, és 1 perc múlva a földön találtam magam.Nem emlékszem, hogy én feküdtem le, vagy, hogy kerültem a földre.Azt hiszem ha valaki elájul az nem ilyen.
15/L
2010. júl. 15. 13:00
1/6 anonim 

válasza:

Szerintem pedig elájultál.
Biztos csak a meleg miatt van, igyál sok folyadékot, de ha megint előfordulna, akkor azért menj el dokihoz.
2/6 anonim 

válasza:

Lehet,alacsony a vérnyomásod.Ilyen nagy melegben általában nekem is olyan alacsony,ha ha hirtelen felállok fél percig nem látok semmit,tavaly nyáron pedig én is így,,leájultam"a padlóra.Szerintem csak vérnyomásprobléma,meg sokan nehezen tűrik ezt a nagy meleget.Igyál sok hideg folyadékot,meg egy kis kávét:)
3/6 anonim 

válasza:

+ebben a korban rengeteg baja van az embernek,valószínű a hirtelen növekedés,meg egyáltalán,a kor miatt.Akárcsak annakidején anyukámnak,nekem is napi szinten fáj a szívem,a fejem,szédülök,hányingerem van,hasam fáj stb.Kivizsgáltak,minden rendben van-ne izgulj,ez a korral jár:)
4/6 anonim 

válasza:

elájultál pedig...nem ittál eleget, nem ettél eleget...stb. viszont irány a doki, valaki kísérjen el, mert az ájulás komoly problémák tünete is lehet
5/6 anonim 

válasza:

az is lehet hogy kevés a vas a véredben, menj el szerintem vérvételre(nekem is volt már ilyen és vastablettát kellett szednem, és 1 hónap alatt sokkal jobb lett. Én egy nyár alatt amikor ez kiderült 2szer ájultam el!
6/6 anonim 

válasza:

Nem hinném, hogy valami bajod van. Igyál többet, az jót tesz ilyenkor, és próbáld meg hűteni magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!