Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért vagyok álmos, lusta...

Miért vagyok álmos, lusta délelőtt, délután meg semmi bajom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kislányom 11hónapos,nagyon jó az alvása.Este 9kor elalszik,reggel 6kor kel enni és vissza alszik 8ig.Én viszont éjfél felé fekszem le,reggel 6kor kelek én is és végül 8kor.Egész délelőtt olyan vagyok,mint akin átment egy úthenger.Egyszeruen hiába iszok kávét,eltudnék aludni ulve is akár.Délután viszont mint akit elvágtak.Ilyenkor csinálom meg a házi munkát,mosok,főzök takarítok stb...
2019. szept. 23. 08:59
 1/5 A kérdező kommentje:
Valaki volt hasonló helyzetben ?
2019. szept. 23. 09:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Gyerkőc előtt nem voltál ilyen? Nekem mindig is a 2-3-kor fekvés, 10 körül kelés volt az ideális, tanulni csak este 10 után, lámpafénynél tudok. Nem tudom, miért alakult így, de emiatt bármennyit alszom éjjel, ha 8 előtt kell felkelnem, “haldoklom” egész délelőtt. Ha 2 órát alszom összesen, de azt 8 és 10 között, akkor kipihentebb vagyok. 🤷🏼‍♀️

Hála Istennek, mind a 4 gyerekem hasonlóan működik, ritkán kelünk 9 előtt. 😊 (még egyikük sem ovis)

2019. szept. 23. 09:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Éjjeli bagoly típus vagy, én is az vagyok.

Reggel én is egy másik dimenzióba vagyok, még most is hogy ovis és visszatértem a felnőttek világába, de mikor otthon voltam vele és csak ülni kellett a szőnyegen mellette én is legszívesebben hurkapálcával támasztottam volna ki sokszor a szememet.

Próbálj meg előbb lefeküdni aludni, az sokat segít.

2019. szept. 23. 09:29
 4/5 A kérdező kommentje:
De kislányom születése előtti is ilyen voltam.Szabályosan fájt ha délelőtt munkába kellett mennem.,Most is 10óra van és még pizsibe vagyunk meg ide irogatoj.Párom nem haragszik a későn kelésért mert tudja,hogy átesek a holtponton és becsülettel megcsinálom a munkát du.án
2019. szept. 23. 10:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen a bioritmusod!
2019. szept. 23. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!