Szegény vagyok, de nagyon hálás egy orvosnak. Megmentette a gyermekem életét. Hogyan köszönhetném meg neki?
Sajnos anyagi nehézségekkel küzdünk, ezért nem tudok pénz borítékolni. Viszont ha vagyonom lenne, tán mindet odaadnám annak az orvosnak aki megmentette a picikém életét. Tudom, ő nem vár el tőlem semmit, soha nem is célzott rá, én mégis valami módon mindenképp szeretném a köszönetemet kifejezni. Mit tehetek?
Ilyenek jutnak eszembe mint pl: Ujságban megdicsérni és megköszönni neki amit tett. Jó ez? Más ötlet?
Szerintem egy "nagyon köszönöm" is megteszi. :)
Vagy egy fénykép a gyerekedről, amin látszik, hogy jól van, és a hátuljára ráírod, hogy köszönöm.
Nem hinném, hogy az újság jó ötlet..
Én a helyedben megkérdezném, hogy mi a kedvenc étele, vagy bora.
És készítenék neki egy incsiklanó ebédet + vinnék neki a kedvenc kávéjából.
Soxor elég bóvli a kórházi menza..
Vagy van még egy tippem, ha van gyereke, akkor a tescoban kapni ilyen 100 forintos táblás csokit, nem a gazdaságos hanem valami angol márka, és van mindenféle ízben pl fehér, tej, epres, karamellás, kávékrémes, bocifoltos, joghurtkrémes stb.
És ugyanolyan finom mint a márkás drága csokik!!
Ugyanott szokott lenni ahol a kék fehér papíros gazdaságos is.
A fénykép és esetleg egy kis házi süti bőven elég. Az ilyen fényképeket az orvosi szobában vagy a rendelőben egy faliújságra szokták kitűzni, hogy mindenki láthassa a hálás kis pácienst! :=)
Igazán kedves, szívből jövő köszönet, szép emlék is. Nem kell ennél több.
Szerintem is fénykép + süti a legjobb:)
Nagyon szép gesztus tőled amúgy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!