A kutyám megmentette az életemet?
engem előző kutyám mentett meg rengetegszer.. 1x 2éves korába énis megmentettem utána úgy vigyázott rám mintha az ő élete mulna rajtam :) (10éves koráig élt)
mostani kutyám meg még elég fiatal (14hónapos) de már most megakar védeni mindentől és ha fél valamitől akor rögtön hozzám jön mert bízik bennem :) de bármennyire fél ha látja h énis veszélyben vagyok akkor az életét áldozná értem :)
Ezt talán soha nem fogjuk megtudni. :)
Előfordult egyszer velem, hogy amikor az erdőben sétáltunk a kutyámmal, nagy szélvihar kerekedett, a kutyám körülöttem rohangált, rámnézett folyton és hangosan ugatott. Én nem hallottam semmit, arra gondoltam biztosan megijedt a vihartól, talán jobb is lenne ilyen időben nem sétálgatni, úgyhogy visszafordultunk. Egy perc múlva egy hatalmas durranásszerű hang, egy fa kidőlt. Kitudja, talán ha nem fordulunk vissza, ránkesett volna. Ezt sem fogom már soha sem megtudni, hogy megérezte e vagy sem, de még mindig libabőrös vagyok, ha visszagondolok erre.
Szeresd nagyon a kutyád. :)
@nita válasza:
Szerintem megmentett! A kutyák képesek megérezni dolgokat ...
Sok kutya megérzi a betegséget és a közeledő rohamot is pl. epilepsziánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!