Normálisnak számít az ha valaki megiszik minden nap egy vagy két doboz (0,5L) sört?
Élettársam minden nap megiszik 1-2 doboz sört. Nem szokott ennyitől berúgni de a magam részéről nem gondolom normális dolognak ok nélkül minden egyes nap sört inni egy fiatalembernek. Ez nem üdítő hanem alkohol tartalmú ital és féltem az egészségét. Jogos az aggodalmam vagy túlteagálom?
Köszönöm előre is.
Itt a legnagyobb kérdés, hogy miért esik jól neki napi szinten 1-2 sör?..
Ennek OKA kell, hogy legyen.
Lazulni szeretne, vagy van vmi probléma, amiről nem akar beszélni, de a lelke mélyén ott van és nyomasztja.
Lényeg: ez még messze nem alkoholizmus, de az előszobája sajnos könnyen lehet. :((
Próbálj ki vmit: Ha alkoholmentest kínálnál neki, azt is szívesen fogadná?
Vagy pedig ragaszkodik a sima sörhöz.
A reakciója eldöntené a lényeget.
Ha gondolod, írdd meg mi volt ;)
Lazulni szeretne. Folyadék gyanánt fogyasztja mintha kóla vagy egyéb üdítő lenne.
Alkoholmenteset akkor iszik mikor vezetni kell, nem próbáltam ki, hogy mi lenne ha mindig azt inná de nem hinném, hogy elfogadná helyette.
Nyáron még úgy voltam az egésszel, hogy oké meleg van és nyilván a hűtött sör jobban csúszik mint a csapvíz, és majd elmúlik ez az időszak, de most is így megy. Szeptember közepén irtam ki ezt a kérdést, Október közepén elkezdtem x-elni naptárban a napokat amikor felszisszen a sör, aztán felhagytam vele azon a címen, hogy biztos csak én reagálom túl, de még most is így megy és egyszerűen nem tudom magam ezen túl tenni, hogy miért kell minden nap sört inni amikor nem ünneplünk semmit és nem szórakozni vagyunk el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!