Pasikent női cicit szeretnék, de nem plasztikai műtéttel. Mit szedjek rá?
Nem tudsz rá mit szedni, 2 módon lehetséges fizikailag:
- plasztikai műtét
- nagyon kövér férfiaknál lehet
Végülis a ginekomasztia azaz gynecomastia nevű "betegség" az, amikor egy férfinak nőies melle van, ennek oka pedig a hormonháztartás zavara. Tehát el tudom képzelni, hogy ebben az irányban kellene elindulni, hogy mivel tudod picit megbolondítani a hormonháztartásodat.
H a tesztoszteron csökken és az ösztrogén növekszik a szervezetben, akkor előadódhat, hogy nőiesedik az emlő.
De ettől függetlenül én óvatosan bánnék a dologgal, nehogy valami visszafordíthatatlan egészséágkárosodás legyen belőle.
2-es vagyok, még egy kiegészítés:
Mivel magam is mellmániás pasi vagyok, nekem is sokszor előjött ez a gondolat, hogy duzzadtabb bimbók, nagyobb bimbóudvar, húsosabb cicik.
Aztán sajna felszedtem kb 8 kilót és most szép, kissé csöcsösen domború a cicim, amit imádok. Azon filózom, hogy nem diétáznák, de vannak ezek az ultrahangos és rezgéssel operáló fogyasztó módszerek, amik fellazítják a zsírpárnákat és az anyagcserével kimegy, hogy ezt a módszert a hasamon alkalmazom, a mellkason viszont nem. Így megmaradnának szép cicik, de a hasam lapos lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!