Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pasikent női cicit szeretnék,...

Pasikent női cicit szeretnék, de nem plasztikai műtéttel. Mit szedjek rá?

Figyelt kérdés

2019. szept. 12. 07:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudsz rá mit szedni, 2 módon lehetséges fizikailag:

- plasztikai műtét

- nagyon kövér férfiaknál lehet

2019. szept. 12. 07:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Végülis a ginekomasztia azaz gynecomastia nevű "betegség" az, amikor egy férfinak nőies melle van, ennek oka pedig a hormonháztartás zavara. Tehát el tudom képzelni, hogy ebben az irányban kellene elindulni, hogy mivel tudod picit megbolondítani a hormonháztartásodat.

H a tesztoszteron csökken és az ösztrogén növekszik a szervezetben, akkor előadódhat, hogy nőiesedik az emlő.

[link]

De ettől függetlenül én óvatosan bánnék a dologgal, nehogy valami visszafordíthatatlan egészséágkárosodás legyen belőle.

2019. szept. 12. 07:54
 3/5 Alain Delon ***** válasza:
100%
Valami női hormontól biztos ki tud nőni, de emellett esélyes, hogy a férfi nemi szerved visszahúzódik.
2019. szept. 12. 07:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A Harcosok klubjában van egy csávó, aki rákkal küzd és a gyógyszer hatására mellei nőttek.
2019. szept. 12. 08:02
 5/5 anonim ***** válasza:

2-es vagyok, még egy kiegészítés:

Mivel magam is mellmániás pasi vagyok, nekem is sokszor előjött ez a gondolat, hogy duzzadtabb bimbók, nagyobb bimbóudvar, húsosabb cicik.

Aztán sajna felszedtem kb 8 kilót és most szép, kissé csöcsösen domború a cicim, amit imádok. Azon filózom, hogy nem diétáznák, de vannak ezek az ultrahangos és rezgéssel operáló fogyasztó módszerek, amik fellazítják a zsírpárnákat és az anyagcserével kimegy, hogy ezt a módszert a hasamon alkalmazom, a mellkason viszont nem. Így megmaradnának szép cicik, de a hasam lapos lenne.

2019. szept. 12. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!