Benőtt köröm, mit kezdjek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy pár napja fáj a nagylábujjam. be pirosodott és duzzadt. az a gyanúm hogy benőtt a körmöm de nem merek elmenni orvoshoz mert félek hogy nagyon fáj a műtét. Mit csináljak?2019. szept. 11. 18:57
1/3 anonim válasza:
Menj el egy gyógypedikűröshöz. Szépen kivágja neked. És nem szedi le az egész körmöd, mint mások... Ha úgy marad még jobban begyulladhat. Akkir aztán nem lesz mese, hogy mit csinálj...
2/3 anonim válasza:
Kétszer volt ilyen életem során. Az elsőnél orvos, lidokain, műtét. A másodiknál áztatás egy órán keresztül, bátorság, fertőtlenített olló, kivágtam magamnak, elég fájdalmas volt, de sikerült. (Az orvosnál csak az érzéstelenítés volt kellemetlen)
3/3 anonim válasza:
Egy jó gyógypedikűrösnek elvileg kellene tudnia ezt kezelnie. Szerintem is keress egyet. Nekem is volt már ilyen, és csak rosszabb lesz ha vársz vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!