Napok óta (9 napja) fáj a jobb lábfejem, mitől lehet? Nem ütöttem meg.
Sziciliában élek pár éve és ez kilenc napja tart ez a fájdalom. Voltam kórházban, kaptam elsőre injekciót az nem használt. Majd röntgen az sem mutatott semmi rendellenességet. Ezt követően ultrahangos vizsgálat ami szintén semmi keringési zavart nem mutatott. Elbocsátott az orvos, hogy pihentessem ... Kérdem én hogy már napok óta pihentetem, jegeltem, vizes ruhával stb.
Miért nem szűnik?
Mellesleg hozzá teszem a fenti vizsgálatok összesen 5 óra alatt lezajlott. Hmmm nem Magyarország.
Igen már biztos, hogy a láb tartás miatt lett probléma. Ha kifelé fordítva próbálok járni akkor kevésbé fáj.
Úgy fogok tenni ahogy mondtad...
A betétet meg oldom valahogy.
Nagyon köszönöm!
Jelzem majd a fejleményeket...
Várom a fejleményeket!
Remélem jobban leszel hamar ^_^
Ígértem, hogy vissza jelzek.
Mostanra javult annyira, hogy rendesen tudok járni. Enyhe fájdalom még van.. hosszabb séta után.
Elég hosszú ideig tartó volt ez a fájdalom.
Köszönöm a segítséget.
Örülök, hogy visszaírtál! Köszönöm :)
Örülök, hogy már jobban vagy. Sajnos egy ilyen megerőltetés sokáig tart. Remélem azért hamar teljesen elmúlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!