Erősítik egymás hatását, de alapvetően a xanax és a többi benzodiazepin származék kifejezetten biztonságos szer, viszont az alkohol önmagában is képes megfelelő mennyiségben halált okozni.
2019. aug. 31. 17:10
2/9 anonim válasza:
Nagyon erős, xanaxnál jóval durvább fájdalomcsillapító kell ahhoz, hogy belehaljon az ember ha alkohollal gurítja. Ja, és nem csak 1 szem, hanem egy marék legalább.
Na, úgy már ér valamit.
Xanax+sör, bor az lópimpi, max szédül kicsit az ember.
2019. aug. 31. 17:12
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi, én is így gondolom.
2019. aug. 31. 17:20
4/9 anonim válasza:
Egyik ismerősöm minden nap sör/bor+ xanaxszal alszik, megse volt MÉG (!) semmi baja.
2019. aug. 31. 17:30
5/9 anonim válasza:
Ha majd véletlen elfogy a xanax meg a sör/bor is, na akkor majd lesz baja. Nem kicsi.
2019. aug. 31. 18:04
6/9 BrettShaw válasza:
A benzodiazepinek erősen addiktívak. Az alkohol is. A kettő kombinációja szuperaddiktív. Nem maga a fogyasztás, hanem a leállás életveszélyes (delirium tremens).
2019. aug. 31. 21:10
7/9 anonim válasza:
Jól írják, hogy majd akkor érezni igazán, amikor elvonás jön. Én többször kerültem ezért kórházba, mint túladagolás miatt. Ezen felül idővel már a szervezet sem tudja úgy feldolgozni az ilyesmit, mint az elején. Eleinte nő a tolerancia, úgy érzed, bírod, de egyre nagyobb mennyiség kell mindkettőből. Akkor már jön hozzá a tömény is és egyre durvább túladagolások és elvonási tünetek jönnek.
Nem lesz jó vége, én ugyan többféle gyógyszerrel nyomtam és időnként nagyon keményen, meg is mondták az orvosok, hogy ha így folytatom, már nem sokáig fogok élni..
2019. szept. 3. 23:26
8/9 anonim válasza:
2 xanax feles whiskey, lehet gond?
2022. jan. 11. 01:55
9/9 anonim válasza:
Utolsó: igen,lehet de ez nem garancia arra,hogy lesz,de ez egy időzített bomba,inkább ne próbálkozz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!