Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A bőrömön néhol nagyon apró,...

A bőrömön néhol nagyon apró, piros pöttyök vannak. Mitől lehet? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sokáig nem adtam neki jelentősséget, mert csak 2-3 helyen volt a kézfejemen régóta, arra gondoltam piros anyajegyek. Bár szinte nincs is akkora, nagyon kis apró pötty. ha közelről nézem, olyan mintha nagyon pici erek lennének körülötte. Most azért kezdett el zavarni, mert kijött egy az orromon és esztétikailag zavar.

Van valakinek hasonló problémája? Tudjátok mi okozza? Gondoltam arra, hogy nagyon apró erek pattanhattak meg és átüt vékony bőrön ?

2019. aug. 30. 15:07
 1/2 anonim ***** válasza:
54%
meleg miatt ekcéma, napallergia?
2019. aug. 30. 15:19
 2/2 A kérdező kommentje:

Napallergia láttam már milyen kiütéseket okoz és nem hasonlítanám ahhoz.. Egymástól távol eső 1-1 kis pötty. Nem viszket, nem ég csak van igazából :D

Tavaly voltam vérképen más miatt, ott semmit nem mutattak ki, pedig már akkor volt ilyen a kézfejemen.

2019. aug. 30. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!