Mi lehet ez a bőrömön található piros kiütés?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap a combomon egy ujjnyi vastagságú kis piros kiütésre figyeltem fel. Kicsit kitüremkedik, amúgy nem fáj, de ha hozzáérek, akkor nagyon érzékeny, de még akkor sem mondanám, hogy fáj, csak irritációt vált ki. Nem tudom, hogy mi lehet ez és nagyon félek. Valaki segítsen. Napok óta nem akar elmúlni, csak erősödik.2014. szept. 6. 12:13
1/3 szamo77db válasza:
Sürgősen keress fel bőrgyógyászt, ott majd rendbe teszik neked!
2/3 A kérdező kommentje:
Mindenképp szükséges a bőrgyógyász?
2014. szept. 6. 21:58
3/3 szamo77db válasza:
Igen, szükséges! Semmi értelme itt találgatni, hogy mi lehet és mi lenne jó rá. Én is tudnék vagy 5 féle kenőcsöt felsorolni, de mindet receptre adják. És kell, hogy lássa orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!