Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A fodrászom mindig beleakad a...

A fodrászom mindig beleakad a fejemen lévő anyajegybe és én is sokszor beleakadok amikor mosom a hajam, lehet ebből majd később nagyobb baj?

Figyelt kérdés
Volt mát amikor a fodrászom megsértette de mindig regenerálódott.

2019. aug. 30. 10:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Bőrgyógyász mit mond? Nem lehet eltávolítani?

Nekem a derekamon volt egy, pont a nadrág, harisnya derekának a vonalában, nagyon zavart, mindig minden nyomta, úgyhogy én kivágattam sebészeten.

2019. aug. 30. 10:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Állandó irritáció, ez nem lesz jó. Lézerrel simán leszedik, alig marad nyoma (vagy semmi) de nem lesz látható.
2019. aug. 30. 10:58
 3/9 A kérdező kommentje:
börgyógyász javasólta hogy szedessem le, de eddig féltem elmenni, ennek az oka a sok tévhit amit mondogattak nekem.
2019. aug. 30. 11:05
 4/9 A kérdező kommentje:
De már eldöntöttem, hogy keresek egy orvost fentebb, egy városban, és ővele fogom levetetni, az a baj, hogy most még vidéken élek és eléggé nincs talpon az egészség ügy itten
2019. aug. 30. 11:11
 5/9 A kérdező kommentje:
Valami kockázata lehet az anyajegy eltávolitásnak ?
2019. aug. 30. 11:11
 6/9 anonim ***** válasza:
47%
Nehez kerdes, mert az irritacioktol is lehet problema, de hallotta olyat is h bsj lehet abbol is ha hozzanyulnak, megbolygatjak.
2019. aug. 30. 11:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Mindennek van kockázata. De ha normálisan megcsinálják, akkor nem lesz baj. Én is szedettem már le, és sok ismerősöm is. Senkinél nem volt gond. Arra oda kell figyelni, hogy először bőrgyógyász nézze meg. És ő ad javaslatot a sebésznek levételre. Orvossal csináltasd mindenképpen. Ne ilyen-olyan egészség vagy életmód stúdiókban.
2019. aug. 30. 11:20
 8/9 anonim ***** válasza:
53%
Sebészetre kell menni.Nem kell itt felesleges köröket futni . Beutaló nem kell csak,időpont .
2019. aug. 30. 11:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Férjemnek hármat szedtek le a fejéről (én nyírom a haját, és mondtam h menjen mert én így nem.merem nyírni) csak jó tapasztalatai vannak, nem is fájt és könnyen is gyógyult. Csak én látom. Sebészeten vagy bőrgyógyászaton csinálják. Biztonsági zónával vágják körbe. Ha kiszedik és rosszindulatú már nem ad áttétet (más kérdés h előtte adhatott) de mindenképp dokival csináltasd h szövettanra is küldje!
2019. aug. 30. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!