Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi idő lehet? Szerintetek?

Mennyi idő lehet? Szerintetek?

Figyelt kérdés

sziasztok 19 éves vagyok srác és elég vékony.. nem nagyon szoktam enni napközbe max 1szer 2 szer, 60 kiló vagyok 185 centihez ami nem valami jó, de elkezdtem napi 5x enni

szerintetek mennyi idő lehet amíg látszik is valami ha minden nap csinálom?

2010. júl. 13. 21:27
 1/2 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

Ez nem ilyen egyszerű, az anyagcseréd "üteme" öröklött is, a pajzsmirigy hormonjai is befolyásolják, és az sem mindegy, fizikailag milyen aktív vagy.

Szerintem sportolj, kondizz többet és ha éhes vagy egyél.

Ha szükséges szerezz be étvágyjavítókat, homeopátiásat javaslok valamint pl. a Béres-csepp is hizlal.

De keress itt rá, sok hízni vágyó kapott tanácsokat.

2010. júl. 13. 21:41
 2/2 anonim ***** válasza:

próbálj zsírosabb ételeket enni és kerüld a salátát ilyeneket,mert attól nem fogsz hízni!

hát egy fél év kell amíg a szervezeted hozzászokik a több táplálékhoz, de megfog látszani hogy híztál!

2010. júl. 16. 18:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!