Agytumorra utalhatnak ezek a tünetek vagy szimpla stressz/idegesség?
Minden reggel hànyingerem van, de nem hànyok. A fejem is rossz van egy szédelgés szerű érzésem reggel is meg este is. Napközben nincs akkor csak simàn ideges vagyok. A nyakam és a hàtam izmai be vannak feszülve. És úgy érzem,hogy a jobb szemem kicsit nagyobb mint a bal. Ez a szédelgés ez még nêha fekve is jelentkezik. Meg anyummal elmentünk nyaralàs alatt sétàlni és majd letört a nyakam. Sokat telefonozok is(facebook, jàték,instagram)
Nagymamám agydaganatba hunyt el 7 éve, emiatt is ideges vagyok, mert olvastam örökölni is lehet.
Egyébként az életem eléggé stresszes, július végén a nyaralàson megszédültem, nem tudom mi miatt talàn sokat voltam a napon vagy reggeli helyett megittam majdnem 1 liter hideg colàt. Azóta bevagyok rezelve, hogy agydaganatom van. A fejem az szokott fàjni, igaz az utóbbi napokban csak a front miatt fàjt, oedig nem akkor szokott.
Anyukàm szerint csak bebeszélem magamnak.
Rengeteg ilyen tünetet olvasni itt, nekem is van hasonló.
És hihetetlen, hogy mennyi embernek van nyaki gerinc problémája és abból adódó szédelgés, fejfájás.
Az a rohadt telefon, mi? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!