Próbálta már valaki a heart-tonicot? Láttam már valaki okos volt, h kamu, de akik az orvosok segitségétöl várják az erek tisztítását, meg h, a magas vérnyomás egyszer elmúljon hát azok várhatják, majd kapják a májgyilkos koleszterincsökkentő mérget.
Hát ez totálisan így van ahogy mondod!
A legfőbb baj az egészségtelen élet!
De ha már baj van, nem az istent (orvost) kéne keresni aki majd ad olyan gyogyikat amitől biztos helyre jössz, hanem el kéne gondolkodni az életmódváltáson!
Nem a rivortylon meg a syncumaron, ami a biztos halálhoz vezet
Előbb-utóbb
Egyébként beszéltem a gyártókkal telón, kérdeztem, h ez a 109 éves kardiológus hol is praktizá? csak mert h én is orvos vagyok, ismernem kéne..
Hebegtek habogtak, amiből az jön ki h kanyu ez a egész!
Ezt mind aláírom, de az erek tisztításáról akkor se esik szó semilyen orvosi körülmények között!
Pedig mindennek ez lenne az alapja.
Ha az erek trutyisak akkor jöhet akármilyen amlodipin vagy perindoplin a bajt nem fogja megszüntettni, csak bizonyos időre talán elkerülheted a stroke-ot.De még az se biztos.
A tisztításra kéne több figyelmet fordítani.
Kérdés mi a legmegfelelőbb alternatíva??
A fokhagymát kevesen bírják.
Erről a heart-tonic-ról meg csak kételyek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!