Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Próbálta már valaki a heart-to...

Millia kérdése:

Próbálta már valaki a heart-tonicot? Láttam már valaki okos volt, h kamu, de akik az orvosok segitségétöl várják az erek tisztítását, meg h, a magas vérnyomás egyszer elmúljon hát azok várhatják, majd kapják a májgyilkos koleszterincsökkentő mérget.

Figyelt kérdés
2019. aug. 23. 20:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért hal meg olyan sok magyar, mert ahelyett, hogy egészségesen élne, letenné a cigit, csodaszerektől várja az azonnali és teljes gyógyulást. Az orvos nem Isten, hogy megmentsen akárkit.
2019. aug. 24. 16:34
 12/20 A kérdező kommentje:

Hát ez totálisan így van ahogy mondod!

A legfőbb baj az egészségtelen élet!

De ha már baj van, nem az istent (orvost) kéne keresni aki majd ad olyan gyogyikat amitől biztos helyre jössz, hanem el kéne gondolkodni az életmódváltáson!

Nem a rivortylon meg a syncumaron, ami a biztos halálhoz vezet

Előbb-utóbb

2019. aug. 24. 18:15
 13/20 A kérdező kommentje:

Egyébként beszéltem a gyártókkal telón, kérdeztem, h ez a 109 éves kardiológus hol is praktizá? csak mert h én is orvos vagyok, ismernem kéne..

Hebegtek habogtak, amiből az jön ki h kanyu ez a egész!

2019. aug. 24. 18:18
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért az egészséges életmód önmagában nem véd meg a stroke-tól, ha pitvarfibrillálsz, arra kell a Syncumar. Akinek van betegsége, annak az életmódváltás ÉS gyógyszer is kellhet. Meg kell a jó compliance-ú beteg, aki betartja az orvos utasításait.
2019. aug. 24. 19:20
 15/20 A kérdező kommentje:

Ezt mind aláírom, de az erek tisztításáról akkor se esik szó semilyen orvosi körülmények között!

Pedig mindennek ez lenne az alapja.

Ha az erek trutyisak akkor jöhet akármilyen amlodipin vagy perindoplin a bajt nem fogja megszüntettni, csak bizonyos időre talán elkerülheted a stroke-ot.De még az se biztos.

A tisztításra kéne több figyelmet fordítani.

Kérdés mi a legmegfelelőbb alternatíva??

A fokhagymát kevesen bírják.

Erről a heart-tonic-ról meg csak kételyek vannak.

2019. aug. 24. 19:36
 16/20 anonim ***** válasza:
Ez az értisztítás úgy baromság ahogy van. Láttál, fogtál te már elmeszesedett eret? Nyilván nem, mert ha igen akkor tudnád, hogy abból a beleszervült meszet csak műtéttel lehet kiszedni. A vérnyomáscsökkentők pont azért vannak, hogy megelőzzék az érfal további károsodását.
2019. aug. 24. 22:45
 17/20 anonim ***** válasza:
Egyébként meg ha eret akarsz tisztítani, akkor pont, hogy koleszterincsökkentőt kell szedni.
2019. aug. 24. 22:48
 18/20 A kérdező kommentje:
Úgy látszik itt továbbra sem jött át, h itt nem az érelmeszesedésről van szó
2019. aug. 24. 22:56
 19/20 A kérdező kommentje:
A koleszterint meg kiszedheted az ereidből vegyi anyagok útján a májad rovására.
2019. aug. 24. 22:59
 20/20 anonim ***** válasza:
Van cég, akinek van 100%.természetes koleszterin rendező es kollagen, meg keratin amit belsőleg, szoval csak rajtad áll, mit eszel 😊
2019. nov. 6. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!