Próbálta már valaki a heart-tonicot? Láttam már valaki okos volt, h kamu, de akik az orvosok segitségétöl várják az erek tisztítását, meg h, a magas vérnyomás egyszer elmúljon hát azok várhatják, majd kapják a májgyilkos koleszterincsökkentő mérget.
Azok a gyógyszerek az érelmeszedés előrehaladását csökkentik, ami már kialakult, visszafejleszteni ezt nem lehet, maximum minimálisan.
Egyébként sajnos az nagy igazság, hogy aminek hatása van, annak mellékhatása is.
Ez a tonic gyógynövényekből áll, legalább nem egy homeopátiás maszlag, amiben semmi hatóanyag. De gyógynövény sincs olyan, ami látványosan visszafejlesztené az érelmeszesedést. Sajnos van, amit még 2019-ben sem lehet meggyógyítani.
Persze, az érelmeszesedést azt maximálisan megértem, h biztos semmi nem tudja már meggyógyítani, egy visszafordíthatatlan folyamat, viszont az én esetemben az van, h 32 éves vagyok, vékony és @rva magas a vérnyomásom, híába próbálgatom itt ezerrel a vérnyomáscsökkentőket, nem normálizálódik, csak jobban összeomlik.
Viszont a koleszterinem és vérzsìr szintem az el van szállva keményen, vagyis rohadtul be vannak mocskólodva az ereim, nem elmeszesedve szerintem, plusz még a nikotin lerakódás..úgyhogy a 180as nyomásomat leginkább ennek na meg a stressznek tudom be.
Azért láttam ebbe az új dologba a reményt csak nem tudom h igaz lehet-e ?
Csak azt tartom az egészben a legfurcsábbnak, h a cég reklám arca aki legjobban ajánlja a terméket, a 109 éves kardiológus orvos, aki több mint 60éve praktizál és személy szerint meg is nevezik, az égvilágon semmi infót nem találni :S
Pedig egy ilyen emberről szerintem kéne akadni infónak.
Lehet, hogy 109 éves, de nem hiszem, hogy a tonicja miatt. Másrészt 109 évesen már nem olyan friss valaki szellemileg, mint egykoron... inkább marketingfogásnak tűnik nekem is.
Azt el tudom képzelni, hogy kis változásokat el lehet vele érni, de a 180-as vérnyomást nem fogja normalizálni. Többet érsz azzal, ha abbahagyod a dohányzást. Másrészt, ha a vérnyomáscsökkentők nem nagyon vitték le, akkor lehet, hogy nagyrészt stressz miatt van, vagy esetleg veseérszűkület, hormonális zavar állhat a háttérben. Ezeknek is érdemes utánanézni.
Sajnos, ha tényleg ilyen rosszak az értékeid, akár 10 éven belül kaphatsz egy szívinfarktust vagy agyérgörcsöt, ha nem kezeled őket.
Tudom, mert az egészségügyben dolgozom, tisztában vagyok vele, h mik állhatnak a háttérben, de ennek ellenére hiszek az értisztításban és keresem a megfelelő alternatívát, h elvégezzem legalább próbaként.
A fokhagymában is hinnék, de nagyobb dózisban a testem nem bírja, allergiás reakció lép fel..Nem tartósan 180, de kiugrik napközben annyira is akár, a vesémet megvizsgáltattam, elvileg nincs benne szűkölet én továbbra is az erek állapotára gyanakszom na meg a stresszre, és azért érdekelne valaki személyes véleménye aki kipróbálta, h valóban segít ha ez a probléma, vagy egy ügyes marketing fogásos áthajintás!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!