Kötelező munkahelyi drog tesztem lesz 5 nap múlva. Mire számítsak? Mit tegyek hogy megússzam?
Figyelt kérdés
Mostanában pedig nagyon sok marihuánát fogyasztottam, ma is elszívtam egy jointot.
Ausztriában dolgozok, milyen jogi következményekre számíthatok?
2019. aug. 16. 18:52
11/17 anonim válasza:
Nem kellene lealacsonyodni arra a szintre s vackokat szívnod.
Kevesebb gondod lenne.
Szigorúan veszik, ahogy sok mást is.
Legrosszabb esetben vissza küldenek az országodba s nem engednek külföldre ki 5 évig.
Felmondást s máshova mész, vagy már eltávolítottak.
12/17 anonim válasza:
Kedves kérdező, a magyarokkal ne állj le vitázni vagy veszekedni a drogokról mivel nekik a joya= a kokainnal :)
13/17 anonim válasza:
#12: rendkívül hiteles tanács olyan ember szájából, aki azt mondja hogy ne állj le a neten a drogokról vitatkozni a "magyarokkal", amit úgy kommentelt ide hogy direkt beírta a keresőbe a droggal kapcsolatos szavakat, hogy megtalálja a kérdést és ide jöjjön vitát generálni a drogokról a "magyarokkal". Ugyanis itt senki nem vitatkozott senkivel, míg el nem kezdted a provokálást.
14/17 anonim válasza:
Olvasd már el miket írnak utána ugass hogy nem az
15/17 anonim válasza:
En is Ausztriaban dolgoztam, enis szoktam szivogatni de nem vagyok tisztaban a jogszabalyokkal. Nem lehetne h tappenzre menj a teszt napjan? Pl Rad jott a Durchfall... Vagy eppen lazas vagy reggel es Krankenstandra kell menned. Ha igyis ugyis kirugnak, legalabb nem lesz rendorsegi ugyed.. hahahaha
17/17 anonim válasza:
"De heti 1 vagy 2 alkalommal, melo utan nem szivhatok el egy spanglit? Nevetseges."
Akko mit fosol? Ha kirugnak, mész máshova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!