Kötelező munkahelyi drog tesztem lesz 5 nap múlva. Mire számítsak? Mit tegyek hogy megússzam?
Mostanában pedig nagyon sok marihuánát fogyasztottam, ma is elszívtam egy jointot.
Ausztriában dolgozok, milyen jogi következményekre számíthatok?
Ha kötelező, akkor tudnod kell róla hogy X időnként rendszeresen megcsinálják. Ha tudod, és még is szívsz mellette, akkor min csodálkozol?
Nem tudok drogosok agyával gondolkodni, de ha egy szúrópróbaszerű ellenőrzés lenne, én is be lennék szarva hirtelen. De ha tudom, hogy van kötelező teszt ebben a munkakörben, akkor vagy kibírom és nem szívok, vagy szarok az egészre és lesz ami lesz.
Megúszni azért nem tudod, mert a teszt megtagadása egyenlő a pozitív eredmény beismerésével. Az, meg hogy a filmekben ilyenkor ál-húgyhólyagból adnak mintát valaki vizeletének közreműködésével, még nem a valóság.
Direkt kiemeltem azt, hogy Ausztriában dolgozok. Valaki esetleg tudja az ottani marihuánára vonatkozó szabályokat?
Kikoktatást pedig nem kérek. Nem vagyok drogos, csak mert néha 1 szál cigit elszívok.
Nem tudom, én nem kioktatni akartalak, bocs, ha ez neked így esett le.
Tényleg tegyed le erre az öt napra, még akkor is, ha nehéz. Gondolj arra, hogy neked át kell menned a teszten. Esetleg valami súlyosabb dologért kellene aggódnod, mint a munkád elvesztése. Ezalatt kiürül a szervezetedből, nem fogják kimutatni. Ha rám hallgatsz, akkor utána sem folytatod, de te döntesz az életedről.
Hivatali feljelentésre, ahogy nálunk is.
Majd a policájnak magyarázkodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!