Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kötelező munkahelyi drog...

Kötelező munkahelyi drog tesztem lesz 5 nap múlva. Mire számítsak? Mit tegyek hogy megússzam?

Figyelt kérdés

Mostanában pedig nagyon sok marihuánát fogyasztottam, ma is elszívtam egy jointot.

Ausztriában dolgozok, milyen jogi következményekre számíthatok?

2019. aug. 16. 18:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
39%
Kirúgnak. Minimum ami jár egy drogosnak
2019. aug. 16. 18:54
 2/17 anonim ***** válasza:
76%

Ha kötelező, akkor tudnod kell róla hogy X időnként rendszeresen megcsinálják. Ha tudod, és még is szívsz mellette, akkor min csodálkozol?

Nem tudok drogosok agyával gondolkodni, de ha egy szúrópróbaszerű ellenőrzés lenne, én is be lennék szarva hirtelen. De ha tudom, hogy van kötelező teszt ebben a munkakörben, akkor vagy kibírom és nem szívok, vagy szarok az egészre és lesz ami lesz.

Megúszni azért nem tudod, mert a teszt megtagadása egyenlő a pozitív eredmény beismerésével. Az, meg hogy a filmekben ilyenkor ál-húgyhólyagból adnak mintát valaki vizeletének közreműködésével, még nem a valóság.

2019. aug. 16. 18:58
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Itt van (jól le kell görgetni) egy táblázat arról, hogy mit mennyi ideig mutatnak ki a tesztek. Nem mindegy, hogy vérből, nyálból, hajból vagy vizeletből veszik a mintát. [link] Mindenesetre addig már ne használj, hátha megúszod.
2019. aug. 16. 19:21
 4/17 anonim ***** válasza:
29%
Bírd ki addig nélküle, állítólag addigra kiürül. Nem lehet nehéz, mivel mindenki azt mondja, hogy erre nem lehet rászokni.
2019. aug. 16. 19:32
 5/17 A kérdező kommentje:

Direkt kiemeltem azt, hogy Ausztriában dolgozok. Valaki esetleg tudja az ottani marihuánára vonatkozó szabályokat?

Kikoktatást pedig nem kérek. Nem vagyok drogos, csak mert néha 1 szál cigit elszívok.

2019. aug. 16. 22:05
 6/17 anonim ***** válasza:
33%
Jah....néha 1 szál....aztán a kérdésedben meg ott van hogy sokat szívsz. Ráadásul tudod is mikor lesz a teszt. De csak szívod. Tehát függő vagy. Ez nem alkalmi füvezés, ne áltasd magad. Nemsokára nem lesz elég a fű, kell valami keményebb.
2019. aug. 16. 22:18
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, én nem kioktatni akartalak, bocs, ha ez neked így esett le.

Tényleg tegyed le erre az öt napra, még akkor is, ha nehéz. Gondolj arra, hogy neked át kell menned a teszten. Esetleg valami súlyosabb dologért kellene aggódnod, mint a munkád elvesztése. Ezalatt kiürül a szervezetedből, nem fogják kimutatni. Ha rám hallgatsz, akkor utána sem folytatod, de te döntesz az életedről.

2019. aug. 16. 23:23
 8/17 anonim ***** válasza:
52%

Szia, kérdezzél itt:

[link]

2019. aug. 16. 23:24
 9/17 anonim ***** válasza:
22%

Hivatali feljelentésre, ahogy nálunk is.

Majd a policájnak magyarázkodj.

2019. aug. 17. 09:03
 10/17 A kérdező kommentje:
Nem tudtam a drogtesztrol, tegnap ertesitettek rola eloszor, azelott nem hallottam ilyenrol, hogy van drogteszt a munkahelyemen. Elvileg nem rég vezették be. Mi ertelme ennek? Sosem vagyok betepve melo kozben. De heti 1 vagy 2 alkalommal, melo utan nem szivhatok el egy spanglit? Nevetseges.
2019. aug. 17. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!