Miért ilyen lassú az anyagcserém?
Figyelt kérdés
Kb. egy hete életmódot váltottam, szeretnék fogyni, egészségesen étkezem, naponta több órát sportolok, viszont az anyagcserém nagyon lassú. Kb. három naponta ha egyszer ülök a wc-re. Mi lehet a baj? 16/F Vagy azért lassú, mert még csak egy hete váltottam életmódot?2019. aug. 13. 09:11
1/5 anonim válasza:
Mennyi vizet iszol? Pontosan mit eszel? Rostban dús ételeket kellene enned ideális esetben.
Még benne van, hogy nem csinálod elég ideje, mert a te tempóddal egy hét az 2 wc-zéóst, jelent, max hármat.
De ha tudom, miket eszel, miről szoktál le, mennyit iszol, és mit sportolsz, tudok még segíteni tovább.
2/5 A kérdező kommentje:
Eddig csak otthon ültem, mindenféle egészségtelen zsíros kaját ettem, cukros üdítőket ittam, most pedig grillezett csirke vagy pulykamellet szoktam enni, rizzsel vagy főtt burgonyával, zöldségekkel, regglire meg estére meg vagy zabpelyhet vagy gyümölcsöket.
2019. aug. 13. 09:27
3/5 A kérdező kommentje:
Általában több mint 2 liter vizet megiszok egy nap.
2019. aug. 13. 09:27
4/5 anonim válasza:
Ez jó, ettől meg kell indulnia az anyagcserédnek. Igyál, amennyit csak bírsz. Ha évekig le volt ülve a szervezeted, akkor hagyj neki időt, hogy beinduljon. ihatsz emésztéssegítő teát, vagy segíthet a Flavin7, vagy egyes Biotech termékek, ha szeretnél ilyennel rásegíteni. De szerintem az életmódod is hatni fog lassan, csak idő kell hozzá.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2019. aug. 13. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!