Mit csináljak? Nagyon meleg van, már nem bírom.
Figyelt kérdés
Éjszaka kb.aludtam 5 percet,egyrészt mert baromi meleg volt,semmi levegő,de ha kinyitom az ablakot,megesznek a szúnyogok.Fél2kor úgy voltam vele,hogy jó nem érdekel,kinyitom az ablakot.Kinyitottam,bejött egy csomó szúnyog,hüvösebb se lett a szoba,úgyhogy becsuktam,aztán inkább már le se feküdtem.Hajnalban lehet,hogy aludtam még egy kicsit,de szörnyű volt.Ma 3x zuhanyoztam,de megdöglök a melegtől,most is szakad rólam a víz,pedig csak ülök és gépelek.Fáj a fejem,tiszta bágyadt vagyok,és gyenge,alig van erőm.Nem tudom,hogy fogom így kibírni a ma éjszakát.Holnapra még melegebbet mondtak:(
Elegem van máááár!!!:(
16/L
2010. júl. 12. 18:58
11/15 anonim 

válasza:

érdekes, a velencei-tónál gárdonyban is ingyen van egy (közvetlenül a fizetős sport beach mellett).
12/15 anonim válasza:
Én aki itt ül a lakásban 2022ben 42 fokban :D
13/15 anonim 

válasza:

12.
Nincs elég meleg, még fűtesz is?
14/15 anonim válasza:
Kinnt van meleg. Itt bennt talán 33 fok körül estére lehül hála za égnek de ez a meleg nem európai embernek való az is biztos.
15/15 anonim 

válasza:

Hát, aki mára szánkózást tervezett, az jól rácseszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!