Miért tudom összekulcsolni a két kezemet a hátamon, és miért nem, mikor felcserélem a két kezem?
Megfigyeltem, hogy a jobb karommal felülről, és a bal karommal alulról össze tudom kulcsolni a kezeimet a hátamon. Ennek ellenére ezt nem tudom megtenni, ha felcserélem a kezeimet, mivel a bal karomat simán a hátam közepére tudom hajtani, míg a jobb karom megfeszül, ha megpróbálom ugyanezt, szó sincs arról, hogy a két kezem így összeérjen a hátamon.
Mikor a szüleimnek mutattam, ők egyik karjukkal sem tudták ezt megcsinálni, azt gondoltam, hogy talán csak rugalmasabb a bal karom egy szinten. Viszont, most láttam pár videót, ahol az orvos megcsinálja ezt a betegeivel, hogy összekulcsolja a páciensek kezeit a hátukon, de szigorúan a jobb jön felülről, a bal alulról.
Megpróbáltam érthetően kifejezni magamat.
A neten rákeresve még kulcsszsavakkal sem dobott fel olyat, ami megválaszolná a kérdésem, ezért fordulok hozzátok.
Remélem valaki meg tudja ezt válaszolni! Köszönöm előre is!
Köszönöm a válaszokat!
Az ragadta meg a figyelmem leginkább, hogy azokban a videókban, ahol ez előfordult, az orvos mintha tudta volna, hogy ez természetes, hogy ezt a betegének meg tudja csinálni akármikor. Mintha erre mindenki képes lenne. De akkor ez az anatómiában rejlik, mindenki más.
(Egyébként eszemben sincs orvoshoz menni ezzel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!