Hogyan tudok leadni augusztus végéig 5 kilót? Bővebben lennt.
Figyelt kérdés
Az van hogy szeretnék suli kezdésre lefogyni (magyarul 1 hónap alatt 5 kilót). Júniusban 164 cm magas voltam, és 72 kg (!) Tudom, elég túlsúlyos. Most viszont 67 kg vagyok, és 171 cm magas. Szeretnék még leadni 5 kilót, hogy végre normál testsúlyom legyen, és tényleg makk egészséges legyek. Mielőtt bárki is írna valamiféle diétát: nem fogok diétázni... Így sem eszek pékárut, tejet, zsírokat, üdítőket. Valamiféle extra zsírégető mozgás formára gondoltam :D2019. júl. 31. 19:20
1/7 A kérdező kommentje:
Ui.: A válaszokat előre is köszönöm :)
2019. júl. 31. 19:22
2/7 anonim válasza:
Szia, örülök, hogy nem diétázni szeretnél (: én nagyon ajánlom a hosszútávú edzést, tehát pl egy óra gyaloglás, nagyon lassú -futás, ameddig csak bírod, valami olyan ami sok ideig tart, de gyenge megerőltetéssel jár, két óra biciklizés, ilyesmi... Ez nagyon hatásos
3/7 anonim válasza:
Biciklizz, fuss, gördeszkázz, táncolj, görkorcsolyázz, ugrókötelezz,hullahoppozz, menj edzőterembe, vidd el sétálni a kutyát/játssz vele (ha van), takarítsd ki a szobád
Egyél egészséges dolgokat és ne koplalj, sok sikert ❤️
4/7 anonim válasza:
Senkit sem fog érdekelni a tömeged, magadnak csináld!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat. Nagyon hasznosak voltak, ment a zöld pacsi. :D egyébként hobbi szerűen gördeszkázok, segítek sokat anyumnak, (porszívózás, mosogatás, vasalás, seprés) mivel egészsége hát... :( Csak ugye azért kérdeztem mert eddig 2 hónap alatt sikerült 5 kilót leadnom. De már úgy várom hogy végre ne legyek túlsúlyos :D ma mindegy. Azért mások is írjanak valami gyakorlatot, vagy tippeket ;)
2019. aug. 1. 08:24
6/7 anonim válasza:
Szia, ne haragudj nem szeretnék kötekedni, ne értsd félre de 2 hónap alatt hogyan nőttél 7 centit? :D egyébként egyetértek az előttem szólókkal, ezeket ajánlom én is, hosszútávú mozgásformákat. :)
7/7 A kérdező kommentje:
#4 úgy nőttem 2 hónap alatt 7 centit, hogy egészen eddig én voltam a legalacsonyabb az évfolyamon, és most nőttem hirtelen sokat , tini vagyok, így sztem ez normális. 🙄 ;)
2019. aug. 1. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!