Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A nőgyógyász ugye nem kér...

A nőgyógyász ugye nem kér pénzt ha csak egy régi recepteten szeretnék átíratni dátumot?

Figyelt kérdés
Van egy receptem fogamzásgátlóra és még februárban kaptam de azt már ugye nem válthatom ki. Azt meg eltudom képzelni simán, hogy még ezért is pénzt kér egy orvos.
2019. júl. 31. 03:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
56%
Nem vagyok otthon tb szakmában, bocs, lehet, hogy pontatlanul fogalmaztam, nem tudom, hogy mi befolyásolja pontosan a gyógyszerek fogyasztói árát. :) Őrjöngés helyett próbáld értelmezni, amit leírtam: tapasztalatom szerint drágább volt a gyógyszer, amikor háziorvos írta fel nődoki helyett, vagyis tapasztalatom szerint érdemes maradni a szakorvosnál receptírás kedvéért is. Ennyi.
2019. júl. 31. 16:51
 12/12 anonim ***** válasza:
49%
Őrjöngés? El vagy te tévedve. A fogamzásgátlóra nincs támogatás, így egészén biztosan nem olcsóbb ha szakorvos irja fel. 😙
2019. júl. 31. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!