A nőgyógyász ugye nem kér pénzt ha csak egy régi recepteten szeretnék átíratni dátumot?
Dokija válogatja, van, aki a receptírást is konzultációnak veszi, az kér pénzt. Máshol meg az alapszolgáltatás része, az enyém pl nem kér. De ez nem egységes.
Viszont nincs olyan, hogy átírja a receptet, újat kell kérned.
Ha tutira akarsz menni, menj sztk-ba, ott nem kérnek pénzt.
Senki nem fog neked dátumot átirni. Szerintem nem is legális. Nyomtatnak egy új receptet és kész.
Ha magán nőgyógyászhoz jársz és fizetős a recept felirasa, akkor igen, fizetned kell.
Ha állami, akkor 100%,hogy nem.
Magánban is előfordulhat, hogy ingyenes a recept felirasa. Ahova én járok ingyen van, ha van helyben készült rakszuresem, ami 1 éven belül volt.
Köszönöm a válaszokat.
Majd megnézem, hogy az orvosom kér-e de remélem ha kér nem sokat. Eddig még csak egyszer voltam nála akkor meg meg is vizsgált és úgy írta fel úgyhogy nem tudom, hogy nála hogy működik.
Pedig jól írja a 6#, hüvelygyűrűt nem ír fel háziorvos. Fogamzásgátlót igen, ha bemutatod az érvényes ràkszűrésed és igazolod, hogy a nőgyógyász már felìrta neked az adott gyógyszert korábban.
De magán nődoki is max 1-2 ezret kér el receptért. Állami meg ingyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!