Lehet bajom attól ha orrspray nyeltem?
Figyelt kérdés
Eldugult az egyik fülem, már máskor is volt ilyen, mindig azt mondta az orvos, hogy orrspray fujjam napi 3x. Most is fújtam 1x, de éreztem ahogy visszafolyik a torkomra, azaz valószínűleg nincs eldugulva az orrom. Viszont lehet ettől bajom, hogy lenyeltem? Nagyon, undoritoan keserű volt.2019. júl. 30. 11:47
1/4 anonim válasza:
Ha egészségre ártalmas lenne, akkor még az orrba se lehetne spriccelni.
Igyál rá egy pohár vizet azt jóvan'.
3/4 anonim válasza:
Ha nem iszol meg egy egész üveggel, nem lesz bajod. Azért keserű, hogy nehogy egy gyerek megigya. Ha nem akarod, hogy a torkodba csorogjon, akkor megpróbálhatsz hanyatt feküdni, miután befújtad, és úgy maradni 10-15 percig, nekem segít valamennyit (persze úgy is oda fog folyni, csak legalább a szádba nem jut el a keserű íz).
4/4 anonim válasza:
Mindenkinek lefolyik a torkán, legalábbis valamennyi, ettől nem lesz semmi bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!