Mitől dugul el az orrom? Csak orspray al tudom kidugaszólni, nem vagyok megfázva de mégis. Mítől?
Figyelt kérdés
Az orrom bedugul és semmi nem használ csak a rhinospray plus, befúvok vele kis idő mulva ki is duggul de hiába fúvom ki nem jön semmi .. nem vagyok megfázva/beteg . Azt tudni kell hogy olyan helyen dolgozom ahol sok a por. Szalmával ajjazunk baromfik alá, 2 hónapja dolgozom itt, kb 1,5 hónapja van ez a tünet, viszont korábban is néha néha kimentem segíteni 1-2 napra ha kellett de akkor nem volt ilyen probléma.. szerintetek mitől lehet? Én gondoltam a szalma porra de kíváncsi vagyok mások véleményere....2019. jan. 17. 19:52
1/3 anonim válasza:
Valószínű az orrspray miatt van. Függő lett az orrod.
2/3 anonim válasza:
Allergiás vagy a porra vagy a szalmára, vagy mindkettőre, plusz orrspray függő is lettél. Érdemesebb lenne inkább allergia gyógyszert beszerezni, mielőtt tönkremegy az orrnyálkahártyád.
3/3 A kérdező kommentje:
Cetirizint szedem.. az orrsprayról hogy tudnék leszokni ha "függő" lettem?
2019. jan. 18. 06:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!