Ujj zsibbadása, mitől lehet?
Figyelt kérdés
A bal kéz mutatóujja zsibbad, és ha megnyomom a csontot,fáj is. A jobb kezem pedig akkor szokott zsibbadni, ha számítózom,és az egeren tartom. Létezik, hogy valami sugárzása van az egérnek,mert az máskor nem szokott zsibbadni...2010. júl. 11. 19:36
1/8 anonim válasza:
érdekes én egész nap a gép előtt ülök de nekem nem zsibbad egyik ujjam sem
2/8 anonim válasza:
Nem.Rosszul tartod a kezed,alul támaszkodsz és az asztal nyomja az ideget.A bal kezed meg valószúlegek a könyöknél hozzáér a karfához,és szintén nyomja az ideget. Másképp fogd az egeret.
4/8 A kérdező kommentje:
Oké, lehet,hogy azért zsibbad a jobb kezem....De ahogy írtam is, a bal mutatóujjam ettől függetlenül is,nincs összefüggésben a sz. géppel....
2010. júl. 12. 06:00
5/8 anonim válasza:
A tartásod is rossz,nyomkodd,csak meg hátul a nyakadat,érezni fogod,hogy be van durranva az izom,mert fáj.Na az nyomja a gerincből kilépő ideget,és ezért zsibbad az ujjad hegye a gépezéstől függetlenül is.Masszíroztasd meg,kend be valami reuma géllel.Idővel el fog múlni.
Nekem is előfordultak már ilyesmik.Volt amikor az összes ujjam zsibbadt a bal kezemen,úgy 1 hónapig.:)
6/8 A kérdező kommentje:
Igazad lehet, mert múltkor, tarkótájon egy csomót tapintottam ki,meg is ijedtem ,mi lehet...
2010. júl. 15. 08:05
7/8 anonim válasza:
A férjemnek a hüvelykújj-mutatóújj és a középső újja zsibbad.Elment orvoshoz és kiderült,gerinckopás miatt van,illetve a nyakcsigolya probléma is okozza.Műteni kéne,de nem vállalja.Nem biztos hogy neked is ez a bajod,de egy biztos...nem természetes ez a zsibbadás.Mindenképp menj orvoshoz!
8/8 anonim válasza:
nekem ma reggel jelentkezett és nekem a mutató,hüvelykujjnál érzem úgy hogy ha hozzáérek vmihez kellemetlen és akk minth kicsit zsibbadna vagy nemtom.ja és jobb kezemnél van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!