A véna milyen messze van a bőrfelszíntől?
Ha vénásan akarok beadni egy injekciót, akkor milyen szögben és milyen mélyre szúrjam a tőt?
(Nyaralni megyünk s ha bárkinek a közelembe valami baja lesz akkor nekem kell beadni az injekciót.)
Komoly a kérdés, nem viccelek.
Kedves utolsó hozzászóló!
Hogy érted azt, hogy valaki áldozza föl magát? Ez eddig ok is, a tudományért áldozatot kell hozni, ha az áldozat belegebed is. De azt honnajt fogja tudni kísérletező, és áldozat együttesen, hogy a vénát találták el, jó szert pumpáltak az áldozatba, vagy kísérletezni kell még egyet.
Én konkrétan csak a szúrásra gondolok, azt - megfelelő sterilitás mellett - lehet gyakorolni, néhány luk meg véraláfutás lesz az eredmény. Honnan tudja, hogy eltalálta? Hát ha nem varrótűvel csinálja, látni fogja a vért.:)
Hogy mit kéne éles helyzetben beadni? Ezzel kapcsolatban én is kétségeimet fejeztem ki és továbbra is azt mondom, hogy egy rosszul megválasztott szerrel könnyen lehet katasztrófát okozni...
Értem!
A tatai gimnázium biológia tanárát egy méhecskeszúrás ölte meg. Kb 60 éves lehetett. Minden évben, minden időszakban a természetet járta, diákostul, meg egyedül is. 50 év alatt ez az egyetlen csípés érte. Szóval ez nem olyan gyakori, mint a kedves kérdező felteszi. És ez a reakció sem mindennapos dolog a csípésre. A tanár sem tudott róla, hogy ő ennyire allergiás. Ilyen alapon mindenkinek kellene hordania vénás injekciót, mert senki sem lehet biztos, mire allergiás ő maga, vagy egy másik járókelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!