A 96 éves nagymamám pacemaker műtét után tüdőgyulladást kapott. Mik az esélyei?
Szívelégtelensége miatt mama pacemakert kapott. Rossz magaviselete miatt (rángatta a branült kifelé magából, kiabált verekedett) leszijjazták. Mára tüdőgyulladást kapott. Oxigénpalackkal lélegeztetik, a kezelőorvosa holnap lesz csak a kórházban.
Szerintetek mik az esélyei?
Én kezdem azt érezni, hogy nem sok van már neki hátra.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Miért nulláználak le? Eszem ágában sincsen!
Ez neki sem élet már és nekünk sem az, mert apukám nála éjszakázik, mivel tör-zúz. Hatalmas erő van benne, ezt a kórházban is mondták. Mindenkivel úgy beszél mint a kutyával és arra hivatkozik, hogy megteheti, mert 96 éves.
Csak arra voltam kíváncsi, hogy szerintetek meddig fog élni. Hazahozni biztosan nem fogjuk, mivel nem akar a családjával lenni. :)))
"Atya ég! Miért írtad ki a kérdést ilyen duma után???? Mindenkinek eszébe jut a saját mamája, te meg ilyen bunkó módon írsz róla. Mi van, várod a halálát? Bammeg, én most nagyon kiakadtam. Inkább maradtál volna csendben.://////"
és ha az illetőnek csak annyi érdeme volt, hogy szétette a lábát, aztán megszülte az illető anyját? De ezen kívül cska a negatívat tette az életéhez összességében? Akkor ki a bunkó? Akkor se lehet várni, hogy végre ne rontsa már a levegőt?
Persze ilyen családi helyzeteket a szerencséseknek nem fog adatni, hogy átéljenek. :) De hidd el vannak, és ilyenkor mindig a szülő a felelős.
Bocsánat, hogy valakiből a káromkodást váltottam ki a leírtjaimmal, viszont az az igazság. Nem vagyok bunkó ember, de ha visszaemlékezem rá esküszöm nektek egy jó emléket sem tudok felidézni, mivel nincsen. Papám csupa szív volt, ő már nagyon régen meghalt róla csak jó emlékeim vannak.
Mindenkinek olyan emlékei vannak a másik emberről, amilyenben része volt, ha pozitív ha negatív.
Egy szóval sem írtam, hogy várom a halálát, itt súlyos szövegértelmezési problémák vannak akkor.
De köszönöm mindazoknak a válaszát, akik objektívek és nem néznek engem ördögnek. :)
Utolsó:
Miért csapott volna be?
A te saját prekoncepciód csapta be a kérdésről, ami pedig az, hogy mindenki egy jóságos öreg nagymama, akit csak a haszontalan, gonosz unokák nem szeretnek. :D
Ez megdőlt, de ez hol van a kérdésben?
Ehhez a te fejedben lévő dologhoz neki mi köze volna?
Mi a baj a fejeddel :D
"Nyilván a háttérinfók nélkül mindenki azt gondolja"
Ja ez pedig már megdőlt, én például el tudtam képzelni, hogy vannak gonosz öreg emberek, huhhhh de fura. :D
Akkor miért mondod, hogy MINDENKI?
ILyen műtétet már 86 éves korban sem vállalnak be az orvosok Nem hogy ilyet de még ennél kisebbet sem .
Az a doki nagyon megérezte nálad a pénz szagát,és mindent elkövet hogy beteg mennél tovább éljen .Még mindig várja a jattot .Őt kevésbé érdekli mennyit szenved a beteg .
A szívvel kapcsolatos műtét,most minden energiát felemésztett a gyógyuláshoz.Ezért következett be a tüdőgyulladás .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!