Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A 96 éves nagymamám pacemaker...

A 96 éves nagymamám pacemaker műtét után tüdőgyulladást kapott. Mik az esélyei?

Figyelt kérdés

Szívelégtelensége miatt mama pacemakert kapott. Rossz magaviselete miatt (rángatta a branült kifelé magából, kiabált verekedett) leszijjazták. Mára tüdőgyulladást kapott. Oxigénpalackkal lélegeztetik, a kezelőorvosa holnap lesz csak a kórházban.

Szerintetek mik az esélyei?

Én kezdem azt érezni, hogy nem sok van már neki hátra.

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2019. jún. 23. 13:34
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Miért nulláználak le? Eszem ágában sincsen!

Ez neki sem élet már és nekünk sem az, mert apukám nála éjszakázik, mivel tör-zúz. Hatalmas erő van benne, ezt a kórházban is mondták. Mindenkivel úgy beszél mint a kutyával és arra hivatkozik, hogy megteheti, mert 96 éves.

Csak arra voltam kíváncsi, hogy szerintetek meddig fog élni. Hazahozni biztosan nem fogjuk, mivel nem akar a családjával lenni. :)))

2019. jún. 23. 14:05
 12/22 anonim ***** válasza:
76%

"Atya ég! Miért írtad ki a kérdést ilyen duma után???? Mindenkinek eszébe jut a saját mamája, te meg ilyen bunkó módon írsz róla. Mi van, várod a halálát? Bammeg, én most nagyon kiakadtam. Inkább maradtál volna csendben.://////"

és ha az illetőnek csak annyi érdeme volt, hogy szétette a lábát, aztán megszülte az illető anyját? De ezen kívül cska a negatívat tette az életéhez összességében? Akkor ki a bunkó? Akkor se lehet várni, hogy végre ne rontsa már a levegőt?

Persze ilyen családi helyzeteket a szerencséseknek nem fog adatni, hogy átéljenek. :) De hidd el vannak, és ilyenkor mindig a szülő a felelős.

2019. jún. 23. 14:24
 13/22 A kérdező kommentje:

Bocsánat, hogy valakiből a káromkodást váltottam ki a leírtjaimmal, viszont az az igazság. Nem vagyok bunkó ember, de ha visszaemlékezem rá esküszöm nektek egy jó emléket sem tudok felidézni, mivel nincsen. Papám csupa szív volt, ő már nagyon régen meghalt róla csak jó emlékeim vannak.

Mindenkinek olyan emlékei vannak a másik emberről, amilyenben része volt, ha pozitív ha negatív.

Egy szóval sem írtam, hogy várom a halálát, itt súlyos szövegértelmezési problémák vannak akkor.

De köszönöm mindazoknak a válaszát, akik objektívek és nem néznek engem ördögnek. :)

2019. jún. 23. 14:33
 14/22 anonim ***** válasza:
48%
Ok, elfogadom. De akkor miért tettél fel kérdést, hogy meddig fog élni, és kezded érezni, hogy nem sok van neki hátra. Nyilván a háttérinfók nélkül mindenki azt gondolja, hogy aggódsz érte. Ezek szerint nem. Na mindegy. Miért utólag kell csepegtetni, hogy milyen viszonyban voltatok? Én befejeztem, mert becsaptál a fő kérdéseddel itt majdnem mindenkit. Az utolsó is csak azért írja azt, amit, mert közben leírtad, mennyire gonosz a mama.
2019. jún. 23. 14:44
 15/22 anonim ***** válasza:
67%

Utolsó:

Miért csapott volna be?

A te saját prekoncepciód csapta be a kérdésről, ami pedig az, hogy mindenki egy jóságos öreg nagymama, akit csak a haszontalan, gonosz unokák nem szeretnek. :D

Ez megdőlt, de ez hol van a kérdésben?

Ehhez a te fejedben lévő dologhoz neki mi köze volna?

Mi a baj a fejeddel :D

2019. jún. 23. 14:47
 16/22 anonim ***** válasza:
50%

"Nyilván a háttérinfók nélkül mindenki azt gondolja"

Ja ez pedig már megdőlt, én például el tudtam képzelni, hogy vannak gonosz öreg emberek, huhhhh de fura. :D

Akkor miért mondod, hogy MINDENKI?

2019. jún. 23. 14:48
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

ILyen műtétet már 86 éves korban sem vállalnak be az orvosok Nem hogy ilyet de még ennél kisebbet sem .

Az a doki nagyon megérezte nálad a pénz szagát,és mindent elkövet hogy beteg mennél tovább éljen .Még mindig várja a jattot .Őt kevésbé érdekli mennyit szenved a beteg .

A szívvel kapcsolatos műtét,most minden energiát felemésztett a gyógyuláshoz.Ezért következett be a tüdőgyulladás .

2019. jún. 23. 14:56
 18/22 A kérdező kommentje:
Mi nem tudtunk a műtétről, mert saját magát vitette be, nekünk nem szólt. A kórházból hívtak minket másnap, hogy menjünk be hozzá. Mire beértünk már megműtötték, pont arra értünk, hogy tolják ki a műtőből.
2019. jún. 23. 15:00
 19/22 A kérdező kommentje:
Meghalt.
2019. jún. 23. 15:14
 20/22 anonim ***** válasza:
55%
Részvétem
2019. jún. 23. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!