A 96 éves nagymamám pacemaker műtét után tüdőgyulladást kapott. Mik az esélyei?
Szívelégtelensége miatt mama pacemakert kapott. Rossz magaviselete miatt (rángatta a branült kifelé magából, kiabált verekedett) leszijjazták. Mára tüdőgyulladást kapott. Oxigénpalackkal lélegeztetik, a kezelőorvosa holnap lesz csak a kórházban.
Szerintetek mik az esélyei?
Én kezdem azt érezni, hogy nem sok van már neki hátra.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
"Én kezdem azt érezni, hogy nem sok van már neki hátra."
Remélem, hogy nem. Sajnos ez már nem emberhez méltó lét.
Csodálkozok, hogy ilyenkor sok rokon még azt akarja, a másik sokat éljen.
Ennyi idősen a tüdőgyulladás a lehető legrosszabb. Ha nagyon jó volt jó volt a kapcsolatotok, akkor vigyétek haza "elmenni". Mamám 94 évesen bekerült kórházba, 3-4 nap múlva meghalt. Ugyanígy.
Már a műtét sem kellett volna,mert attól kapta a tüdőgyulladást nagy valószínűséggel. Az orvosok erre esküdtek fel, de szinte biztos, hogy sok értelme nincs műteni, mert ez lesz a következmény. Ha tehetném, én biztos, hogy változtatnék erről az emberhez nem méltó mindenáron műtét hozzáálláshoz törvényileg.
Mamád nagyon szép kort ért meg. Ennek is örülni kell. Ne érts félre, nem temetem, de majdnem biztos a legrosszabb.
Utolsó válaszoló vagyok. Amit most leírtál, akkor visszavonom, nyugodtan nullázz le, de szegény mamádnak így akkor jobb is, ha meghal.
Tíz évvel ezelőtt is ilyen volt?
Nektek akkor megváltás a halála!
Nagy kár volt ennyi éves bele vinni egy ilyen műtétbe .
Az orvos majd holnap megmondja ,ha őszinte,mennyideje van vissza .Sajnos ezt kellett hogy írjam .
"Ahhoz képest, hogy 96 éves és magánál van hazudozik, titkolózik, uszítja a családot egymás ellen és nagyon gonosz ellenséges és már 10 évvel ezelőtt is ilyen volt.. Ha segíteni akarunk nem kér belőle. Ha velünk ilyen, akkor a kórházi dolgozókkal vajom hogy viselkedhet.."
Atya ég! Miért írtad ki a kérdést ilyen duma után???? Mindenkinek eszébe jut a saját mamája, te meg ilyen bunkó módon írsz róla. Mi van, várod a halálát? Bammeg, én most nagyon kiakadtam. Inkább maradtál volna csendben.://////
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!