Kijött a drót a fogszabályzóból (nem a leghátsó fogamon). Mit lehet tenni?
Önligírozó fogszabályzóm van(tehát nem a szilikonos, hanem amiben a brekettek kapcsosak, annyira nem értek hozzá, akinek van biztos tudja), kb. másfél hónapja, és fogmosás közben vettem észre, hogy az egyik brekettből kijött a drót, és nem azon keresztül megy át, hanem valahogy felé került. Másik oldalon nem jött ki, csak nem magyon merem piszkálni, félek hogyha feszegetni kezdem a leghátsó brekettből is kijön, és akkor cseszhetem az egészet, mehetek lebszásra a dokihoz.😁
Hogyan lehet “visszapattintani” a brekettbe a drótot? Mindenképp fogorvoshoz kell mennem vele, vagy megoldható csipesszel is a tükörbelőtt?
ps: Egyáltalán nem fáj, nem szúr sehol, észre se vettem egészen amíg fogat nem mostam, szóval nem a világ vége, csak azért mégsincs a helyén, és jó lenne ha ott lenne.
köszi ha egyáltalán végigolvastad😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!