Orrsövényferdülés műtétbe bele lehet halni?
Sajnos már évek óta nem kaptam levegőt az orromon csak különböző cseppekkel,orrtágító tapasszal stb. Orrsövényműtétem lesz hamarosan és nagyon félek mert az elmúlt 1 évben pánikrohamokat kapok éjjel amire felijedek és kifutok a házból mert éreztem hogy nem kapok az orromon levegőt,emiatt szorongtam,bezárva éreztem magam, a számon meg nem vettem automatikusan levegőt. Megijeszt ez a dolog hogy esetleg műtét alatt vagy után nem fogok venni automatikusan levegőt a számon miközben alszom és meghalok?
Bocsánat a hülyeségemért de nagyon félek hogy rám jön ez a roham, vagy hogy tényleg nem fogok tudni levegőt venni a számon.
Elég nagy stresszel jár a fulladásos halál.
Nem fogod átaludni, ebben biztos lehetsz.
A fél orromon én sem kapok levegőt, szóltam előre minden műtétem előtt. Figyelnek rá, hogy kapj levegőt végig. Műtét alatt ráadásul gépekkel is nyomon követik, hogy mi zajlik a testedben. Esélytelen, hogy megfulladj csak mert csukva van a szád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!