Ózdon Dr. Gorzó István jó szakember?
A semmitől biztos jobb !
De engem el kezelt, és utánna Miskolcon harmadjára tudtak helyre rakni !
Egy kis tétovázás még és tolhattak volna a műtőbe
Szerencsére semmi bajon nincs
Mert eleve tudom pontosan hogy milyen az orvosi ellátottság
És mit várhatok
Röviden
Orvos ide vagy oda ha érzem hogy nem jó s nem stimmelnek a dolgok nem félek változtatni így mentem rögvest Miskolcra és jól is tettem.
Nem kritizálok senkit csak vannak dolgok amik elavultak és ami felett el járt az idő sok orvosnál könnyen be fásulnak a tanultak és a orvoslási lelkesedés csak az a baj hogy ilyenkor mi, a páciensek szívjuk meg
Egyszóval aki teheti egyből menjen Miskolcra !
Azóta én is elmentem, szörnyű "élmény" volt. Nem elég, hogy nem tudta mi a bajom, de ilyen lekezelő orvossal életemben nem találkoztam. Emberileg egy 0 volt. Szerintem így senki nem beszélt még velem az 55 évem alatt. Aztán persze igazam lett, hogy van bajom.
Egyetértek, aki teheti ne oda menjen.
Nem kívánok neki semmi rosszat, csak azt, hogy majd egyszer vele is bánjanak így, amikor beteg lesz és kilátástalan, akkor talán majd rájön, milyen traumákat okozott más embereknek a viselkedésével. Bár, amilyen ember, lehet nem is érdekelné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!