Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Szerintetek eltört? Ha igen...

Dorina :3 kérdése:

Szerintetek eltört? Ha igen begipszelik?

Figyelt kérdés
A mai nap folyamán rá esett a lábamra a mérleg. Nagyon vérzett és nem nagyon akart elálni, viszont most hogy elált rá se tudok álni és még mindig iszonyatosan fáj. Holnapig ha nem javul akkor bemegyünk a Jánosba mert ott van ügyelet. Borogatni próbálom addig is de nem nagyon bírom rajta hagyni.

2019. ápr. 20. 14:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Azonnal menj a sürgősségire! Ez nem játék, nagy baj is lehet ha halogatod, tudom mit beszélek, ép lábtörésböl gyógyulok.Lehet, hogy nyílt törésed van, az el is fertőződhet! Ha nem tudsz rá állni, valószínű el van törve. Hol sérült meg a lábad? Melyik részén?
2019. ápr. 20. 14:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen gipszelik,ha eltört!

De most menjetek orvoshoz,ne holnap!

2019. ápr. 20. 14:45
 3/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Bár nehezen törik el, de mindenképp még ma menj orvoshoz vele.
2019. ápr. 20. 15:33
 4/6 A kérdező kommentje:
1 válaszoló, a nágylábújjamra esett és a körömágynál vérzett. Sajnos most nem tudunk elmenni mert nincs senki aki elvinne mamám meg már öreg. De amint tudunk elmegyünk mindenképp. Előre is köszönöm a válaszokat 🙂
2019. ápr. 20. 15:43
 5/6 anonim válasza:
Voltál orvosnál?
2019. ápr. 22. 15:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok voltam. Most vették le a gipszet nem rég. Amugy nem volt törésem csak egy vérrög keletkezett a lábamban és az nyomhatta az ideget. Az első doki simán haza engedett hogy járkálhatok rajta, de nem bírtam így elmentünk szerdán újra és akkor kaptam egy 3 hetes gipszet! Azért a válaszokat köszönöm
2019. máj. 19. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!