Értágítás után, stent nélkül is szükség van vérhigítóra?
Figyelt kérdés
Érszűkületem van. szeretnék véleményt kérni. külföldön élek, és a doktorok nem a legbarátságosabbak ,nem is pazarolnak időt magyarázásra. szeretném tudni hogy kérhetem e a műtétet stent nélkül(megértettem a kockázatokat) illetve hogy ezesetben is szükség van vérhigytó szedésére, és ha igen,meddig? köszönöm!2019. ápr. 18. 15:50
1/5 anonim válasza:
Minden mestersége beavatkozásnál biztonság kedvéért szükség van "vérhígítóra", ahol nem kívánt véralvadási folyamatok indulhatnak be.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm,úgy értettem, tartósan :)
2019. ápr. 19. 00:27
3/5 Ypszilon1980 válasza:
Igen, egy ideig kell szedni azt is szerintem.
Magyarországon tudom hogy működik, külföldön nem. Itt ha oda kerül sor, hogy megműtenek és abba beleegyezel, akkor abba is, hogy a szűkület megoldása akármi lehet, amit azzal a beavatkozással el lehet végezni, ha szükséges. Tehát azt nem tudod megtiltani, hogy stentet ne tegyenek be mondjuk egy értágítási művelet során.
De nem értem miért nem akarod egyébként.
4/5 A kérdező kommentje:
pontosan azért,hogy ne kelljen a következő 60 évben vérhigítót szednem :) köszönöm a választ !
2019. ápr. 19. 16:51
5/5 Ypszilon1980 válasza:
Mert a stentnek mi köze van a vérhigítóhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!