Jó estét. Normix antibiotikumot szedek. Szukseges probiotikum? És ha igen gond ha 2nap után kezdem szedni?
Nem gond.
Viszont lehet, hogy jobb lenne ezt kefírrel vagy tejtermékekkel bevinni, nem plusz gyógyszerekkel.
Hú, de nagy butaságot írtál!
Kérdező, remélem rákerestél google-ban, és nem ezt a rossz tanácsot követted!
Antibiotikum után KERÜLD a tejtermékeket!
A probiotikum pedig nem egy plusz gyógyszer, hanem olyan élő baktériumok, amik segítenek helyreállítani a bélflórát!
Nem baj, ha később kezded, én pl most egy hét után szedtem. A bélflóra sérülhet annyira, hogy több hónap, mire egy ilyen kezelés után helyreáll.
Ráadásul nem is csak antibiotikum után lehet szedni, sokan alapból szedik, mert segít.
Persze, gondolod, hogy tiszta bélflórákat nyelsz le mi?
Eleve legalább fél év mire helyreáll a bélflórád, független attól mit szedsz. Ahhoz, hogy egy probiotikum hatásos legyen, elég nagy mázlinak kell lenni antibiotikum szedése alatt.
Miért ne ehetne tejtermékeket?
Az első részével mit is akartál mondani?
Mert nem lehet utána/vele enni, de ha nekem nem hiszel, keress rá nyugodtan, ugyanezt fogod megtalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!