Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ti is visszasírjátok a vizitdí...

Ti is visszasírjátok a vizitdíjat? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
2019. febr. 4. 13:46
1 2
 1/11 Ypszilon1980 ***** válasza:

Van aki visszasírja?

Nem vagyok se ellene, se mellette, anno és is fizettem, de macera volt meg mindenki csak kibúvót talált ki erre, így értelme nem nagyon volt.

2019. febr. 4. 13:49
 2/11 Alain Delon ***** válasza:
33%
Minden nap sírok miatta! Brühühű!
2019. febr. 4. 13:59
 3/11 A kérdező kommentje:
Utolsónak fogalma sincs az egész témáról. Köszönjük a hasznos válaszodat.
2019. febr. 4. 14:02
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
Mazochista vagyok, ezért Gyurcsányt is visszasírom. Ő vezette be a TB-járulékot is. Így tudok szenvedni, mert amíg nem szedtek rá külön egy megcímkézett adót, addig az egészségügy tökéletesen működött. És persze a vizitdíjat is visszasírom, mert a hosszú várólistáért és a halott egészségügyért pluszban fizethettem is.
2019. febr. 4. 14:04
 5/11 A kérdező kommentje:
Volt sok előnye is a vizitdíjnak például eltűntek a nyugdíjasok a várótermekből akik inkább az orvossal beszélgetni akartak mert unatkoztak, hamar lehetett sorra kerülni az orvosnál a rendelőben. Ezt rengeteg ember gondolja így.
2019. febr. 4. 14:07
 6/11 Ypszilon1980 ***** válasza:
73%
Nekem nem voltak ilyen tapasztalataim. A nyugdíjasok meg mit csináljanak, ha nem tudnak kivel cseverészni? Aki nem az most, az még lehet és akkor lehet, hogy ő is így lesz vele.
2019. febr. 4. 14:34
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

6os

Hogy-hogy mit csináljanak? Nekem ne trécseljenek ott előttem 1 órát, amikor ott ülök pl influenzásan.

4-es

TB járulék már a II vh után is volt, te okostóni. És ilyeneknek is 1 szavazati joga van, mint neked, szörnyű.

2019. febr. 4. 21:32
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A vizitdíj az orvosoknál maradt, azért volt jó.
2019. febr. 8. 09:10
 9/11 anonim válasza:
100%
Én az átkosban működő egészségügyet sírom vissza,de nagyon!Akkor a beteg Apámat,vagy Anyámat beutalták a kórházba és egy- másfél hét alatt teljesen kivizsgálták.Ez most jó esetben 1-1.5 év.
2019. febr. 8. 09:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Jó volt az az időszak, gyorsabban lehetett bejutni a körzetihez. A fent említett nyugdíjas hobbi miatt.

Nem vicc, tényleg hobbi sokaknál. Nagyanyám totál egészségesen is hetente többször megy dokihoz, mert unatkozik. Amíg fizetni kellett alkalmanként, addig 2 hetente ment.

Lehet Gyurcsányozni, én se rajongtam érte akkor, de ami most megy 100x rosszabb minden téren.

Azóta hány adót vezettek be?

-Aminek a bevételéből stadion épül meg a haverok járnak vadászni...?

2019. febr. 8. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!