Szerintetek mennyi esélye van, hogy megúszom ezt a beavatkozást? (Lent! )
19 éves lány vagyok,5 éve anorexiás.
A szívem jó ideje nem működik úgy ahogy kene..kb 1-2 éve.
Most kezdtek el vele komolyabban foglalkozni,2 hete voltam kardiológián,csináltak EKG-t meg szív UH-t.
Ma kellett vissza mennem holter felrakasra,mert nem voltak jók az eredményeim.
A pulzusom 80-160 között ugrál,van,hogy 10 perc az eltérés a két szélsőséges eredmény között.
Fulladok,rosszul vagyok séta,vagy 1-2 emelet megmászása után.
Kb 1 hete olvastam utána ennek a magas pulzus dolognak,és egy orvos válaszolt az illetőnek,hogy szívkatéterezéssel szoktak az ilyet megoldani...
Azóta ezen kattogok...
Szerintetek mennyi az esélye,hogy ilyen eredmények/problémák mellett rám is ez várjon?
Vagy vajon mi lesz?
Nagyon köszönöm a normális válaszokat...
Először az anorexiával kellene valamit kezdeni mert az rengeteg betegség melegágya!!!!
Lehet ha nem lennél anorexiás a szíved is tökéletesen működne!
Lehet csak Magnéziumhiánya van de lehetséges egy góc amit valóban katéterrel kell kiégetni.
Én a helyedben sürgősen elkezdenék zabálni ezerrel hizlaló kajákat majd szépen lassan könnyű edzéseket csinálni közben multivitamint, béres cseppet, c vitamint tömni magadba ezerrel!!!
Aztán egy fél év - 1 év után mire összeszedted magad fizikailag kiderül, hogy eltűnt-e a szívprobléma vagy megmaradt...
Ha eltűnt akkor no para de ha megmaradt akkor mehet a szívkatéterezés!
Én most voltam pár napja katéteres szívműtéten, kellemetlen, kicsit fájdalmas combban amikor a tűkkel szúrkálják a vénát... kicsit kellemetlen amikor a katétert nyomják fel de kibírható, a szívégetés meg már no para... kis bizsergés, 10-es skálán 1-es fájdalom mellette.
De szerintem felesleges ezzel kezdeni mert lehet minden rendben a szíveddel, egyszerűen csak annyira nincs tápanyag a szervezetedben, hogy a szíved kénytelen gyorsabban pumpálni a vért, hogy hamarabb érjen el az a kevés tápanyag ami benned van.
Milyen magas vagy illetve hány kg?
Uhhh az nagyon nagyon kevés!
Egy 15-20kg-ot kellene felszedned kb.
De miért nem eszel? Lelki okok? Vagy eszel de nem hízol? Vagy nincs kedved ennyi vagy miért lettél anorexiás???
Igazából itt most nem az anorexia a lényeg,hanem az érdekel,hogy mennyi az esélye hogy ezt a beavatkozást megcsinálják...
Amúgy gyerekkori trauma,5 éves korom óta vagyok evészavaros,5 éve vagyok diagnosztizalva.
Szerintem az anorexia fontosabb mert annak igen csak magas a halálozási rátája....
Olyan meg nincs, hogy megcsinálják csak úgy!
Csak akkor csinálják meg ha akarod... ha nem akarod akkor nem csinálják meg.
Most még 19 éves vagy még bírja a szervezeted de ha így maradsz akkor a hajad ki fog hullani a bőröd ki fog fehéredni és ráncosodni, a hormonháztartás totálisan felborul, a menstruáció megszűnik a hüvely elsorvad, az izmaid szintén elsorvadnak, a szíved egyre több munkát végez feleslegesen, a csontjaid elgyengülnek, könnyebben fognak törni egy kis eséstől is... vizelettartási problémák, korai szívhalál stb...
Tényleg ilyen jövőt akarsz magadnak???
Mert én így nem tudnék élni az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!