Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Üzemorvoshoz csak úgy lehet...

Üzemorvoshoz csak úgy lehet menni hogy előre kérek időpontot, vagy besétálhatok csak úgy a rendelőbe?

Figyelt kérdés
Szóval a leendő főnökömtől megkérdeztem hogy tud-e üzemorvost ajánlani, mert nekem eddig a suli intézte és nemtudom kihez mehetnék. Elmondta hogy annak a cégnek ki az üzemorvosa, megadta egy nő mobilszámát akitől kérhetek időpontot az orvoshoz (mondjuk nekem ez utólag elég furán hangzik) Neten nemtaláltam semmit erről a hölgyről, az orvosról meg csak annyi van fent, hogy háziorvos. A száma megvan de ma már nemtudom felhívni. Holnap viszont betudnék menni személyesen, csak nemtudom fogadna-e így.
2018. dec. 6. 12:06
 1/4 anonim ***** válasza:

A legtöbb üzemorvos privátban háziorvos... sőt, én még nem találkoztam olyannal, ahol ne így lett volna.

Hívd fel holnap, mielőtt elindulnál, hogy nem körzetiként, hanem munkaügyben mennél hozzá, fogad-e. Nálunk simán fogad bárkit rendelési időben (amúgy meg havonta egyszer "rendel" munkahely épületén belül, hogy akinek aktuális, mehessen), de dolgoztam olyan intézményben korábban, ahol külön munkaidőben dolgozott üzemdokiként és háziorvosként.

2018. dec. 6. 12:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ
2018. dec. 6. 12:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Menj be hozzá személyesen, fogadni fog. Elmondod, mint üzemorvoshoz jöttél, oszt annyi.

Nem fog megenni, megasztán a céged tekintélyes summát fizet neki, hogy fogadja a dolgozókat. Ne érezd úgy, hogy húha, de nagy szivességet tesz...megfizeti a céged.

2018. dec. 6. 12:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem a cég fizeti hanem én.
2018. dec. 6. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!