Üzemorvoshoz csak úgy lehet menni hogy előre kérek időpontot, vagy besétálhatok csak úgy a rendelőbe?
Figyelt kérdés
Szóval a leendő főnökömtől megkérdeztem hogy tud-e üzemorvost ajánlani, mert nekem eddig a suli intézte és nemtudom kihez mehetnék. Elmondta hogy annak a cégnek ki az üzemorvosa, megadta egy nő mobilszámát akitől kérhetek időpontot az orvoshoz (mondjuk nekem ez utólag elég furán hangzik) Neten nemtaláltam semmit erről a hölgyről, az orvosról meg csak annyi van fent, hogy háziorvos. A száma megvan de ma már nemtudom felhívni. Holnap viszont betudnék menni személyesen, csak nemtudom fogadna-e így.2018. dec. 6. 12:06
1/4 anonim válasza:
A legtöbb üzemorvos privátban háziorvos... sőt, én még nem találkoztam olyannal, ahol ne így lett volna.
Hívd fel holnap, mielőtt elindulnál, hogy nem körzetiként, hanem munkaügyben mennél hozzá, fogad-e. Nálunk simán fogad bárkit rendelési időben (amúgy meg havonta egyszer "rendel" munkahely épületén belül, hogy akinek aktuális, mehessen), de dolgoztam olyan intézményben korábban, ahol külön munkaidőben dolgozott üzemdokiként és háziorvosként.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ
2018. dec. 6. 12:31
3/4 anonim válasza:
Menj be hozzá személyesen, fogadni fog. Elmondod, mint üzemorvoshoz jöttél, oszt annyi.
Nem fog megenni, megasztán a céged tekintélyes summát fizet neki, hogy fogadja a dolgozókat. Ne érezd úgy, hogy húha, de nagy szivességet tesz...megfizeti a céged.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem a cég fizeti hanem én.
2018. dec. 6. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!