Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Üzemorvoshoz 3 hetet kell...

Üzemorvoshoz 3 hetet kell várni mire tudnak adni időpontot, ez megszokott?

Figyelt kérdés

19/L

Nektek mik a tapasztalataitok üzemorvoshoz jelentkezéssel kapcsolatban új munka előtt?

Mekihez jelentkezem és mondták nekem hogy ebben és ebben az egészségközpontban kell egészségügyi szűrést végeztetni (gondolom velük van szerződésük).

A Mekis hölgy azt mondta nekem hogy ha csak 2 hét vagy ilyesmi múlvára tudnak időpontot adni, érdemes kicsit erőszakosabbnak lenni és mondani hogy már hétfőn be kell állnom dolgozni.

Megpróbáltam, így is csak 3 hét múlvára tudnak időpontot adni. Ez általában így van üzemorvosoknál?

Nekem egy ilyen hosszú várakozási idő nagyon furcsa, főleg ha valakinek mondjuk sürgősen kell munka.

Emellett a szomszádasszony azt mondta hogy ő valahányszor élelmiszerrel dolgozott mindig kértek tőle vizelet- és székletmintát, ami még egy pár hét volt mire kielemeztek.

Nekem erről senki nem szólt egy szót se úgyhogy remélem hogy nem lesz rá szükség, de ez komolyan nem megy gördülékenyebben?

Se nekem se ismerősnek nem volt még tapasztalata ilyesmivel ezelőtt, ezért kérdezem. Előre köszönöm a válaszokat!

2018. ápr. 26. 09:44
 1/1 anonim ***** válasza:
Menj máshova
2018. júl. 5. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!