Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Nőgyógyászati műtétem lesz,...

Nőgyógyászati műtétem lesz, polipom van, mennyit illik adni ilyenkor az operáló orvosnak?

Figyelt kérdés
Van akitől azt halottam, hogy 50e-ret adott. Ez reális?

2018. okt. 30. 21:17
 1/3 anonim ***** válasza:
95%

És mennyit adsz az altatóorvosnak, aki az életdre vigyáz a műtét alatt? És mennyit adsz az ő asszisztensének? És mennyit adsz a műtősnőnek aki vigyáz arra, hogy a nőgyógyász ne sz.rjon magasból a sterilitásra. És mennyit adsz a műtősfiúnak, aki a saját egészségét kockáztatva emelget téged egyik ágyról a másikra? És mennyit adsz a nővérkéknek akik, az osztályon ápolnak téged?

Semmit nem kell senkinek adni, a nőgyógyászoknak meg pláne nem, ígyis gusztustalanul sokat keresnek illegálisan.

2018. okt. 30. 21:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én is műtétre készülök, és az 1 esnek valóban igaza van. Nagyon sok "mellékszereplő" jobban megérdemli, hogy meghálálják a munkáját. Mert ez csapatmunka, mindenki egyaránt végzi a munkáját, amit KELL. De ha azt nézem, hogy fel kell osztanom azt az 50000-et akkor azzal a morzsával meg senkinek se fogom kiszúrni a szemét. Rengeteg tb-t fizetünk így is. Ha összeszámolom hányszor hány ezer ft havonta, úgy, hogy nem is vettem igénybe évek óta az egészségügyet hááát...
2018. okt. 30. 22:11
 3/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Volt már hasonló kérdés, de a válaszok itt teljesen jók és igazak. Nem tudsz mindenkinek adni és ha adsz az orvosnak, akkor abból a többiek nem részesednek,ami meg egy kicsit megalázó lenne szerintem.
2018. okt. 31. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!