Miért akar mindenki lebeszélni arról, hogy mentőorvos legyek?
Aki ilyen pályát választ az már bizonyára előtte is látott csúnya dolgokat, máskülönben nem járná ki senki az idáig vezető utat. Sokat kell dolgozni és lehet a nagy orvos hiányban(speciálisan képzettek) még nem is borítékolható a fix munkaidő. Én letudom a szakmám munkaidejét, és megyek haza, nehezemre esne lenyelni ha azt mondanák utolsó 2 órában hogy maradjál még mert nagy a zűrzavar.
Az orvosokat, mentősöket annyiból tisztelem hogy sokszor egészen alja eseteket is meg kell oldaniuk mert nincs más aki értene egy-egy esethez.
Pár hónapja olvastam egy mentőstől egy cikket hogy miért ment külföldre inkább, na Ő leírta hogy olyanokat megélnek amit civil ember el sem tud képzelni, nevetséges fizetésért.
Ha olyan lenne a világ hogy más véleményétől kell függeni, akkor nem lenne kommandós, katona, rendőr, se tűzoltó mert egyik sem életbiztosítás.
Hány éves lehet a kérdés kiírója ?
Kérdeztem privátban is nem válaszol...
Azért ettől több bátorság kell a mentőzéshez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!