A háziorvosom helyettesítő orvos megcsinálja a kresz vizsgához szükséges alkalmasságit?
"Megérdemelted."
Látod, mert ugyanolyan rosszindulatú vagy, fogalmad sincs az adott szituációról, de máris vaktában ítélkezel. Elvakultságodban még az sem tűnt fel, hogy utólag az orvosnőcske is megbánta a bűnét, szerinted miért? Kvázi beismerte, hogy rossz napja volt.
Egyszerűen arról volt szó, hogy hosszas várakozás után elálmosodott, fásult hangulatban léptem a rendelőbe. Hadd ne mondjam, hogy jó sokat késett a hölgy, emiatt is pluszban várni kellett rá.
A párbeszédre pontosan már nem emlékszem 20 év után, ahogy esetleges problémáim iránt érdeklődött. Azt sem tudom, hogyan került szóba, amikor arra utaltam, hogy az utakon lévő idős vezetőkhöz képest nekem azért nyilvánvalóan semmi problémám.
Ebben nem volt semmi rosszindulat, még annak dacára sem, hogy akkoriban is volt valami aktuális országos hír egy idős sofőrről, aki csúnya balesetet okozott. Lehet, hogy arra is utaltam / gondoltam például.
Ráadásul nem is csak ez volt a gondja. Szerinted én olyan hülye vagyok, hogy utólag nem raktam össze? Fáradt hangulatom miatt kicsit flegmábbnak tűnhetett a kommunikációm, de ezt nem tényleges flegmaság motiválta, csak véletlenül így jött ki.
Ja, de neki szabad, hogy a havibaja befolyásolja a hangulatát és szakmailag indokolatlan vizsgálatra küldjön, pazarolva az adófizetők pénzét, mindannyiunk befizetett járulékát. Ez aztán korrekt eljárás, ne röhögtess...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!