Mitől lehet? Orvos szükséges?
Figyelt kérdés
Kihagytam egy szem fogamzásgátlót még márciusban akkor jelentkezett is köztes véres (egy hétig). Nem nagyon zavart, mert tudtam, hogy attól van, hogy kimaradt. Aztán a következő hónapban megjött rendesen a megvonásos 3 napra mint szokott, de rá 2 napra görcsölni kezdtem és 4 nap múlva vérezni kezdtem olyan 15 percig. 4 napja volt megint a megvonásos vérzésem el is múlt, de 3 nap múlva (tegnap este) együtt voltam a párommal és szintén elkezdtem vérezni, mint a múltkor nem jött annyira nagyon sok, de azért jött. Orvoshoz kéne fordulnom? Volt valakinek hasonló?2018. jún. 8. 10:32
1/1 anonim válasza:
Szerintem menj el dokihoz. Március már nem most volt... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!