Házi orvos felirhat fogamzásgátló tablettát, ha nem voltam még nőgyógyásznál?
Figyelt kérdés
Még rakszuresen sem voltam, (folyamatban van) viszont nagyon későn kaptam időpontot, és szeretném tudni ezt.2018. aug. 29. 16:00
2/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam, bár sok fórumon írjak az ellenkezőjét, de azért köszönöm.
2018. aug. 29. 16:19
3/7 anonim válasza:
Hogy érted hogy későn kaptad az időpontot? Mihez képest? Meg fog jönni és csak a következő hónapban tudod elkezdeni?
Egyébként, ha igazán lelkiismeretes nőgyógyászhoz mész,vérvételre is elküld, szóval akkor sem tudnád egyből kezdeni. Háziorvos meg nőgyógyászati vizsgálat nélkül nem fogja felírni.
4/7 anonim válasza:
Kedves kérdező, nem írunk fel így. Rákszűrés nélkül nincs tabletta, és nőgyógyásznak kell az elsőt felírnia.
5/7 anonim válasza:
Patikában lehet vény nélküli fogamzásgátlót kapni.
Nőgyógyásszal ha fogamzásgátlót akarsz felíratni vérvételre küld(egy ismerősömnél sem volt emiatt egyéb vizsgálat).Ha màr felírta a fogamzásgátlót a nőgyógyász utána már a hàziorvost is megkérheted írja ki a gyógyszert.
6/7 anonim válasza:
Fogamzásgátló tablettát biztos nem lehet venni vény nélkül.
7/7 anonim válasza:
De lehet kapni,a tv is reklámozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!