Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Másnak is olyan a háziorvosa,...

Másnak is olyan a háziorvosa, hogy azt feltételezi, hogy igazolásért mész és ezért inkább nem is mész orvoshoz?

Figyelt kérdés

A gyerekorvosom durván ilyen volt, pedig évente max. 2-szer mentem el hozzá és a szüleim nem is engedtek lógni...

De a mostani háziorvos is ilyen, elmegyek hozzá, hogy napok óta!!! rosszul vagyok és folyamatosan hányok, összeest az utcám, le sem szarja, azt hitte táppénzes papírért megyek... De mással is ilyen,nem csak velem...

Jó, az ia igaz, hogy rengeten járnak hozzájuk tényleg csak igazolásért, de azért vegye már komolyan az embert... Inkább végigszenvedem 40 fokos lázzal is, de nem megyek el hozzá...

2018. aug. 24. 19:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos minden háziorvos ilyen. Ránéz a gyerekre, és már zavarja is iskolába.
2018. aug. 24. 19:47
 2/8 anonim válasza:
Nekem protekcióm volt, úgyhogy akkor is kaptam igazolást, amikor lógtam. hahaha
2018. aug. 24. 20:04
 3/8 A kérdező kommentje:

Hahaha

Velem meg olyan volt, hogy napok óta lázas voltam, már a tanár zavart haza, mondta, hogy a héten ne is lásson...

Elmegyek ehhez a nőhöz és közölte, hogy mivel megjelentem, ezt a napot leigazolja, de mondta anynak, hogy nincs semmi bajom...

Meg elengedett az ofő ünnepségről, látta, hogy hazajöttem, ezért felhív minket telefonon, hogy "már megint miért lógok, majd ő" megvizsgál".

Jó ez falu, de komolyan elmebajos volt ez a nő... A szüleim meg nem engedtek váltani...

2018. aug. 24. 20:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Arról nem beszélve hogy ezek mellett meghalhatna az ember, ez a nő úgy is nagyon utált a magánéletben is. Anyámék amúgy is annak a pártján voltak, hogy félholtan is iskola, de ez a nő mégdurvább volt...
2018. aug. 24. 20:27
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Lassan kezdődik a suli, jönnek az aggódó kérdések...
2018. aug. 24. 22:49
 6/8 anonim válasza:

Az otthoni háziorvosom nagyon jófej volt: rendesen megvizsgált, kezelt...és mindig "nyílt végű" igazolást adott, hogy majd írjam be én a végdátumot ha már jól érzem magam :D szóval egy csomót lehetett lógni

Itt pesten más, igazolást itt is bármikor ad, meg is vizsgál, de hiába van 40 fokos lázam, hiába ájulok el, gyógyszert nem ad...csak azt mondja hogy pihenjek az ágyban, de ez egyetemistaként évközben nem opció..

2018. aug. 26. 19:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Én ezért mentem el mások orvoshoz,

Meg eleve itt észrevették hogy "haldoklok"(szívbetegség) és azonnal beküldött kórházba :D

Szóval kérd át a kartonod másik orvoshoz. Jobban jársz :D

2018. szept. 9. 19:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Nálunk sajnos pont fordítva gondolkodott a gyermekorvos.

Semmi bajom nem volt és KÖTELEZŐEN otthon tartott engem rendszeresen legalább két hétig.

Mindig a szemét szüleim rángattak el engem hozzá, akik vertek engem otthon. Én minden áron akartam volna iskolába menni, mert csak oda tudtam volna elmenekülni a családon belüli bántalmazás elől, de hát ez nem érdekelt senkit.

2021. ápr. 16. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!