Másnak is van olyan gyerekorvosa, hogy akármilyen betegen mész oda, nem érdekli?
Én többször mentem oda már úgy, hogy 40 fokos láz, végtagfájdalom, hányás. Aztán közölte, hogy nem tudja mi bajom. Anyukád megengedte, hogy hiányozz? Hétfőn már menj, ez volt pénteken. Utána meg anyának azt, mondta, hogy tuti nincs bajom, nem akar iskolába menni, de azért igazol. Mert novemberben nincs influenza szezon... Miért nem mérte meg a lázam, ha nem hiszi el?
Most is hallom a rádióban, hogy vannak ilyen vírusok. Meg mpndja egy doki, hogy mit kell csinálni.
Olyan is volt, hogy menstruációtól rosszul lettem, összeestem. Elvittek hozzá, aztán mondtam neki, hofy mi van, erre nevetett, tényleg. Meg menjek pszichológushoz, az ájulással...
Beszéld meg a szüleiddel, hogy gyermekorvost szeretnél váltani.
Pont az lenne a lényeg, hogy bizalommal fordulhass hozzá.
Mondjuk a hozzáállása sokmindentől függhet. Például ha már volt, hogy füllentettél neki, akkor jó eséllyel nem fog komolyan venni.
Én nem.
De it 18 évig oda kell járni, aztán mindenki behazudik neki mindent, aztán mindenkiben ezt látja... Ha meg valaki tényleg beteg, hozzá is úgy áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!