Mennyibe kerül körübelül egy fogszabályzó Kaposváron?
Nekem van, sima(nem porcelán és nem láthatatlan) ha jól emlékszem 140000 volt felulre. Lentre is annyi lesz majd ha felteszik.
Miért kell egyébként sürgősen?
17/L
Nyilván ha TB-re csináljátok,akkor töredéke.
Nekem eddig csak magát a készüléket (fogszabályzó) kellett fizetnem,de mivel alulra és felülre egyaránt kell,ezért ugye drágábban jött ki.
Teljesen standard van nekem. Gondolom több,ha van ilyen áthidaló drót,vagy akár nagyon speciális stb.
Azt hiszem 30-35 susogós volt 1 db.
Szerintem az ilyenek,mint foghúzás,azok plusz költségeket vethetnek fel.
De a sima drótcsere (ugye ezt 6 hetente kell) erről eddig még nem kaptunk számlát. Lehet,hogy a végén kapjuk meg. :P
Ja,ha diák vagy,és nem TB-sel akarjátok,akkor kedvezményes a nem diákokéhoz képest.
Az elsőnek:
Az egyik tejfogam nem igazán akar kiesni, alatta viszont már nő a csontfog, de nem felfelé, hanem befelé, a nyelvemhez, ezért a fogdoki mondta hogy muszáj, minél gyorsabban.
És meddig lesz fent? Azt nem mondta? Alulra is lesz?
Az elején 1-1,5 hét volt mire én teljesen megszoktam. Azóta mindent ugyanúgy tudó vele enni mint előtte. Majd a tisztítására kell odafigyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!